icon

Zápal močových ciest

daturka1
21. mar 2015

Dlhodobá únava,pocity akoby "na mňa dačo liezlo ",bolesti v podbrušku,časté močenie,sústavny smäd,žalúdok ako na vode a od včera aj bolesť krížov ...asi mám zápal močových ciest,však? Dá sa to uhrať domácou liečbou či uz len atb...znova som zanedbala prvé príznaky,celé zle (

bonaqa2013
21. mar 2015

@daturka1 niektoré príznaky vyzerajú na cukrovku...

daturka1
autor
21. mar 2015

@bonaqa2013 no neplas ...

bonaqa2013
21. mar 2015

@daturka1 únava a sústavný smad. ešte skús odmera´t teplotu

veronikax
21. mar 2015

a pri moceni mate aj bolesti ?

siska53
21. mar 2015

@daturka1 a nemozes byt aj tehu?
Ak je to na 100%vylucene,tak sup na urinal (ja kupovavam sirupovu podobu),vela pijes,to je dobre a este urologicku caj a krize do tepla. A ak neprejde do 2dni,sla by som k dr. Najneskor v utorok.

daturka1
autor
21. mar 2015

@veronikax bolesti nie

@bonaqa2013 nemam teplotu
@siska53 tehu nieee....už som v predklone koli krížom,tak lekár ma neminie

veronikax
21. mar 2015

@daturka1 nemozu to byt ladviny ?? .... radsej chodte na pohotovost... Pre istotu 🙂

maznacik007
21. mar 2015

skus urologicky caj zabal si krize do tepla pripadne ak mas doma tie pruzky na kontrolu mocu .... tak otestuj ...

ja som mala pred rokom s ladvinami tiez bolesti v driekovej oblasti ale nie ako chrbtica skor tak na bokoch a skor ked som lezala na chrbte a prestala som mocit / pila som dost ale von slo len velmi male mnozstvo / a bola som hrozne unavena nic som nevladala... po nasadeni liecby som bola do dvoch tyzdnov fit... 😉

siska53
21. mar 2015

@daturka1 tak k urinalu a urolog.caju este magnezium trosku na uvolnenie a sup k tomu dr.