Môže ísť o zápal močových ciest?

26. jan 2023

Ahojte
Druhy den pocitujem stipanie v intimnej oblasti,a mam ruzovkasty moc
Moze ist o zapal mocovych ciest?
Jemne stipanie pocitujem aj pri konci mocenia
Moze byt pritomna aj bolest v podbrusku?

miskamicha
26. jan 2023

Ano. Mas pravdepodobne cystitidu. Skus uro čaj sypany na par dni...ak bez zmeny tak budu nutne ATB. Resp.mozes zavooat obvodnemu avy predpisal 2 balenia Monural.

brendaa
26. jan 2023

Najlepšie je vysetrit moč, stredný prúd... Skoré uzdravenie...

zuzka0605
26. jan 2023

mas cystitidu, skoc si pre atb.

calla55
26. jan 2023

uro caj a Zerex Urinclear

danieli
26. jan 2023

S ruzovym mocom (teda krv v moci) by som uz bola u lekara

lilli68
26. jan 2023

@miskamicha
@miskamicha prečo 2 balenia? Mne predpisuje dr. len jedno

potomka
25. apr 2023

Vedeli by ste mi poradit aj nieco volnopredajne na mocove cesty? Nechcem hned behat po doktoroch, nemam proste kedy a nie je to asi ani natolko vazne. Uz som s tym mala parkrat problem a toto je nic oproti predoslej skusenosti. Tak by som to zatial takto chcela skusit riesit a budem dufat, ze to polavi.

nadejna7
25. apr 2023

@potomka nerozmyslala si, ze by si skusila nejake babske rady? nejake sedacie kupele alebo nieco take na ulavu?

norikaro
27. apr 2023

teraz mas aky problem? ze ta to boli akoze tak vnutri alebo pri moceni? lebo to som zase ja takto mala a to som bola hlupa, lebo som narocky ani nepila, aby som nemusela ist na wc, lebo to bola ukrutna bolest. ale potom som dostala rozum alebo co, zatala sa a pisala som urologicky caj samozrejme a vodu a vela.

silvusias
3. máj 2023

@norikaro tak to asi nebolo šťastné riešenie, pretože ono práve sa potrebujú tie močové cesty nejak prečistiť a vyplaviť tie baktérie alebo čo to presne spôsobuje to ochorenie a ty si to vlastne takto ešte viacej odďaľovala.

jablon_katka
5. máj 2023

Zaklad je urologicky caj jednoznacne a vela vela pit. Potom aj brusnice tusim su na toto dobre, ale to neviem, v akych mnozstvach by sa museli jest, aby to aj realne malo nejaky ucinok.

potomka
16. máj 2023

Teraz musim zaklopat, ale ako som sa opytala, tak to nejak odznelo. Ale to uz viem, ze u mna sa taketo problemy casto vracaju, takze kludne baby radte. Normalne si asi nieco kupim dopredu, aby som bola na to pripravena. To s brusnicami viem, ale tiez si myslim, ze to by sa museli vo velkom jest. Pijem vela a ked toto pride, tak este viacej, to chodim taka naliata, ze wc musi byt po ruke.

silvusias
19. máj 2023

@potomka vyskúšaj si teda kúpiť ten Zerex Urinclear, tuším to niekto spomínal aj v tých starších komentároch. Mamina ho má doma pre takéto prípady. Ona tiež patrí k tým, komu sa často vracajú tieto problémy. To raz prekonáš a už sa toho nezbavíš nadobro.