icon

Zápal močových ciest a vplyv narkózy na operáciu

bambi3310
21. jan 2025

Ahojte, mám taký problém, keďže v stredu mám operáciu a predoperačné vyšetrenie u mojej všeobecnej som mala minulý týždeň v utorok a stalo sa to, že v nedeľu mi prišiel zápal tak sme s maminou kúpili canesten čípok a nejako vôbec necítim úľavu zatiaľ (ale to je vedľajšie) ide o to ,že pociťujem nepríjemne pocity aj dnes a zajtra mám byt v úplnej narkoze a tak dúfam, že to nebude mať žiadny vplyv na operáciu .

zuz0110
21. jan 2025

Aky vplyv ma canesten cipok na zapal mocovych ciest? Na zapal sa predpisuju antibiotika. Ak by si si ich v pondelok rano dana predpisat, casto uz za den/dva je po problemoch. Su aj take jednodavkove. Ale k veci, mne rano v den planovanej operacie (zlcnik) robili odber v nemocnici. Ak by sa v krvi ukazal zapal, operacia by neprebehla.

bambi3310
autor
21. jan 2025

@zuz0110 Aha😅

bambi3310
autor
21. jan 2025

@zuz0110 len mne sa ten zápal opakuje každý druhý mesiac a nemôžem stále brat atb

januska12323
21. jan 2025

Treba potom vyriešiť prečo sa ti stále opakuje zápal. A nie so zápalom ťa operovať nebudú.

janinah
21. jan 2025

Ty vies co ti vôbec je? Ci zapal moc.ciest ci mykoza..lebo chaoticky pises.Akykolvek zapal v tele vylucuje operaciu.lebo infekcia sa krvnou cestou prenesie na oslabene operovane tkanivo a az potom nastane sranda.ktoru ti nezelam.Cize vo vlastnom zaujme to rieš rano pri prijme s lekarom.