Zápal priedušiek - návšteva lekára
Cez sviatky som mala zapal priedusiek. Brala som antibiotika,trifed sirup. Stale som zahlienena a vykasliavam. Rozmyslam,ci ist znova v pondelok k lekarke alebo pockat? Nemate skusenost? Nebyvam chora,tak neviem,ci je to normalny stav a dlhsie trva,kym ustane mokry kasel?
@anonym_autor inhaluj vincentku alebo keď ešte nemáš ok dýchacie cesty tak aj yabro mne to veľmi pomohli pri prieduskach
Mala by si dákej užívať niečo na kašeľ - solmucol, acc long, mucosolvan, aby sa ti hlieny zriedili.
Mala by si dákej užívať niečo na kašeľ - solmucol, acc long, mucosolvan, aby sa ti hlieny zriedili.
@pinkgirl Davam si este mucosolvan a inhalujem vincentku.
@anonym_autor inhaluj vincentku alebo keď ešte nemáš ok dýchacie cesty tak aj yabro mne to veľmi pomohli pri prieduskach
@mullerova46 Skusim yabro. Vincentku inhalujem,ale sa mi zda,ze uz nepomaha.
zahlienena mozes byt aj z liekov mali by sa brat stanovenu dobu a potom vysadit prave kvoli tomu ze sposobuju uvolnovanie hlienov aby sa lahsie vykasliavali. mozno po vysadeni o 2-3 dni zahlienenie ustane. a t plati aj pre inhalovanie
ale je pravda ze po zapale priedusiek mozes kaslat a hlienovat aj mesiac
@anonym_autor Treba nosiť respirátor, kde je veľa ľudí pokope. Ľudia sú neohladuplné svine, šíria choroby jedna radosť a hovoria si: ja nebudem nosiť rúško aj keď som chorý, je to diktát EU a obmedzovanie na slobode nosiť rúško. :D takže asi tak.
@anonym_autor Ani nehovor..mamine trvá kašeľ od konca Vianoc..dcéra 11 už taká chorá..to čo nebola minimálne 10 rokov to akoby všetko teraz. Antibiotiká berie vyše týždňa a nič...
zahlienena mozes byt aj z liekov mali by sa brat stanovenu dobu a potom vysadit prave kvoli tomu ze sposobuju uvolnovanie hlienov aby sa lahsie vykasliavali. mozno po vysadeni o 2-3 dni zahlienenie ustane. a t plati aj pre inhalovanie
ale je pravda ze po zapale priedusiek mozes kaslat a hlienovat aj mesiac
@kacena4 Tyzden po dobrati liekov som uz nic nebrala ani neinhalovala. Tym,ze som neustale vykasliavala hlieny,nasadila som mucosolvan a znova zacala inhalovat.
@anonym_autor Ani nehovor..mamine trvá kašeľ od konca Vianoc..dcéra 11 už taká chorá..to čo nebola minimálne 10 rokov to akoby všetko teraz. Antibiotiká berie vyše týždňa a nič...
@anonym_ca2bf1 Ja som takto chora este asi nikdy nebola.
@anonym_ca2bf1 Ja som takto chora este asi nikdy nebola.
@anonym_autor No ani moja dcéra..zápal stredného ucha aj zápal pohrudnice a navyše aj na oči jej prešiel zápal...Ja naopak zasa ,keď ma už lapne tak hneď zápal priedušiek a môžem všetko možné aj nemožné a nezaberá nič..predvlani 3 mesiace som sa nevedela zbaviť kašľa.
@anonym_autor No ani moja dcéra..zápal stredného ucha aj zápal pohrudnice a navyše aj na oči jej prešiel zápal...Ja naopak zasa ,keď ma už lapne tak hneď zápal priedušiek a môžem všetko možné aj nemožné a nezaberá nič..predvlani 3 mesiace som sa nevedela zbaviť kašľa.
@anonym_ca2bf1 Uff tri mesiace takto chrchlat,to ma netesi.
@anonym_autor ja som mala tuto jesen zapal pluc, cca pred 2-3 mesiacmi - a kaslem este stale. Niekedy menej, niekedy viac, niekedy vobec. Suchy kasel aj mokry. Vraj to trva niekedy aj pol roka, kym sa epitel dychacich ciest po silnom zapale zregeneruje. Tiez som este takto chora nebola a prve tyzdne po navrate do prace bol strasny zaberak, to vycerpanie bolo neskutocne. Ale uz sa citim OK, len teda ten kasel pretrvava.
yabro skus inhalovat pomaha to na regeneraciu priedusiek
@anonym_autor Nie nebojte sa to nebude váš prípad určite. Ja som bola aj na plúcnom,ale nakoniec bronchitída a na alergologii mi dala spreje to mi celkom pomohlo.Drim palce a skoré uzdravenie.

No mokrý kašeľ aj tri týždne po vyliečení trvá ... aspoň u nás ... pokiaľ nemáš iné problémy - teplota, zle sa Ti dýcha atď., počkala by som.