icon

Zápal sedacieho nervu

helen4
20. aug 2013

Ahojte, máte niekto skúsenosti?

margarita
20. aug 2013

ano, asi 2 roky dozadu, myslela som, ze to je od krizov, ze dviham dieta a tak...stale som to brala, ze mam asi bloknutu chrbticu, masaze, cvicenia, suche teplo, nic nepomahalo.
robili mi aj sono brucha, vsetky mozne vysetrenia, ze co to je, az napokon som skoncila u neurologa, ten ma diagnostikoval od pohladu od dveri (to som uz tu nohu za sebou len potahovala 😀 😀 😀 )
pichol mi dake 2 injekcie, ze do tyzdna to odoznie. aj tak bolo.

usiatko308
17. sep 2013

Ja som mala asi pred dvomi rokmi problemy s krizami a uz ma zacinal boliet aj sedaci nerv. Neviem, ci by sa to dalo diagnostikovat uz ako zapal nervu, ale bolelo ma to od tej priehlbinky na krizoch az asi do polovice stehna. Chodila som na masaze a maserka mi na to odporucila lubovnikovy caj.
Mozem odporucit, bolest nervu postupne presla a ja som ten caj popijala priebezne celu zimu. Niekde na internete som sa dokonca docitala, ze ludia maju dobre skusenosti s lubovnikovym cajom a olejom (na vonkajsie pouzitie) pri zapale trojklanneho nervu.
Upozornenie: lubovnik by sa mal pit len v zime, lebo sposobuje citlivost koze na svetlo. A tusim by ho nemali pit muzi, lebo moze negativne ovplyvnit plodnost, ale k tomu sa neviem vyjadrit. A tiez je to poriadny oblbovak, ked som ho pila prvykrat, tak som mala co robit, aby som nezaspala na pol ceste do postele 🙂 . O inych rizikach neviem.