icon

Zapál v moči a tehotenstvo ?

sisa22x
28. jún 2019

Ahojte dievčatá, dnes ráno som mala do biela zakalený moč, ale naozaj biely. Nikdy som taký nemala, zvažujem, že by som išla na pohotovosť zajtra. Ževraj zvýšené biele krvinky alebo obličky ? Ku gynekológovi som objednaná až 8.7. Myslíte, že ma nevyhodí na pohotovosti alebo kam ísť? Nechcem čakať do pondelka. Tehotenstvo nemám ešte potvrdené od lekára. Plus mám pichanie na pravej a ľavej strane ale to je dúfam ok ✊✊✊ a kríže už si nahováram, že obličky

dadka1996
28. jún 2019

Choďte. Ja som si tiež myslela že zápal močových ciest a nakoniec mám zápal v pošve. Tak mám predpísané betadine capiky. Som v 6tt

sisa22x
autor
28. jún 2019

@dadka1996 a mám ísť na pohotovosť alebo kam ? Vy ste kde boli ? A už ste mali potvrdené tehotenstvo ?

dadka1996
28. jún 2019

Ja som volala svojej gynekologické poslala má za obodnou lenže ona robila iba do 9:30 tak to som nestihla. Tak som normálne šla na gynekologiu vyšetrila mi moč Potom sa má pýtala že či mám nejaký výtok. Mala som lenže do dneška rana mi problémy nerobil myslela som že to ten “tehotenský výtok”. No nakoniec je to zápal. Tak som rada že som bola. Ak napríklad vás bude páliť a stipat alebo budete mat “nepokoj tam dole” tak by som neváhala a šla by som. Keďže zajtra je víkend choďte na pohotovosť gynekologickú. Tam gynekologička vie ake lieky môže predpísať. A ak by Vám bolo horšie cez týždeň tak choďte k svojej pani gynekologicke cez ordinácne hodiny. Ale určite choďte. Ak tam niečo je, je to najlepšie vyliečiť čím skôr.

sisa22x
autor
28. jún 2019

@dadka1996 u nas v meste nie je gynekologicka pohotovost, jedine ze by som isla na normalnu pohotovost ? Keby mi aspon nejake testy spravila ohladom zapalu ale to neviem praveze :/ preto neviem kde ist

macko1007
28. jún 2019

@sisa22x ahoj neviem ako u vas na pohotvosti ale minule ked som mala bolesti isla som na pohotvost a kazali mi ist na interny prijem -oni zavolali gynekologa a spravil mi vysetrenie,boli ochotni..ja si myslim ze by si mala ist,aj ti moc zapacha?vidis v nom nejake ,,vlasocnice”?

sisa22x
autor
28. jún 2019

@macko1007 ahoj praveze cez den sa mi to uz zdalo fajn, ale to zrejme preto, lebo to uz bol moc zriedeny akoby s vodou co som vypila. Ale ráno ta farba biela mavylakala... ty si to tiež mala ? Uvidim teda zajtra ráno. Išla by som teda adpoň pre ten vnútorný pocit 🙂 ďakujem

macko1007
28. jún 2019

@sisa22x ked cikas reze ta?pali ta? ti by bolo nieco s mocakom,oblickami...pokial len ked curas a citis take palenie v posve je to zapal v nej...no a ten biely moc..napr ja chodim kazdu chvilku cikat a dost pijem a tiez mavam moc niekedy taky bledy nie zlty..je to tym ze je dost nariedeny