icon

Zápal zubu múdrosti

patrik53
28. feb 2025

Zdravim spravil sa mi opuch okolo zubu múdrosti a volal som zubárke a ze v pondelok mam prist...myslite si ze dovtedy sa nemoze stat nic vazne?vdaka za normalne odpovede

elenka.k
28. feb 2025

@patrik53 ahoj, stať sa môže aj do hodiny ...
veď ak bude horšie, určite - pohotovosť
ja, čo som mala opuch - som si podráždila ďasno - to preto
ale môže sa tam aj skladať hnis

patrik53
autor
28. feb 2025

@elenka.k áno zatiaľ nebolí nič ani neopucha viac takze dakujem za odpoved...ak daco budem volit teda pohotovost no najradsej by som pockal do pondelka
@elenka.k

elenka.k
28. feb 2025

@patrik53 , no tak ani nech ďalej nezačína bolieť držím palce,
dávno babky si soľou pretreli ďasná, ak boleli zuby - taký babský recept, som si spomenula, na babinu

co_co
28. feb 2025

Podla mna normalna reakcia, kazdy, komu ho trhaju, si tymto prejde. Zial 🙂 Ale akoze ak by sa to nezlepsovalo ani potom, tak by som to riesila, vsak uvidis sam.

elenka.k
28. feb 2025

@co_co to je vytrhnutý ? mi to ušlo.
no , ja som mala opuch - sa mi zväčšoval a nakoniec - sa do dierky dostal kúsok zubu a vlastne ďasno to samo chcelo zbaviť , normálne to vytlačilo a dr. mi to zoškrabol z ďasna

patrik53
autor
28. feb 2025

@elenka.k nie nieje vytrhnuty

patrik53
autor
28. feb 2025

@co_co nieje vytrhnutý

elenka.k
28. feb 2025

@patrik53 no, preto .... už som si myslela, že som zlé prečítala

patrik53
autor
28. feb 2025

@elenka.k nie nie nieje vytrhnutý a volal som zo zubarkou a povedala ze pondelok ráno mám prísť...len kvoli tomu sa pytam ze ci sa nemoze stat daco vazne lebo bolest nieje absolutne len kus opuch

prettywoman1212
28. feb 2025

Vytrhnúť… ja som taká rada že už nemám ani jeden zub múdrosti, lebo toľko zbytočnej bolesti som kvôli nim prežila a aj tak rástli všelijak krivo a vyrástli už pokazené. Daj si to vytiahnuť, keď to bude horšie. Ušetríš čas, nervy aj peniaze.

patrik53
autor
28. feb 2025

@prettywoman1212 a myslite ze to vydrzi do pondelka? Vdaka za odpoved 😊

3petka
28. feb 2025

@patrik53 tak to sa nedá povedať. Hádam vydrží do pondelka. Ak nie tak pohotovosť. Ja som mala až opuchnutu uzlinu, keď mu ho vyberala sa jej rozpadol ako kasa. Čakala som na to cca týždeň. A nejak sa to nezhoršovalo.

patrik53
autor
28. feb 2025

@3petka akoze mna to nebolí ani nič zatiaľ iba kus opuch

prettywoman1212
28. feb 2025

@patrik53 To hej, ak Vás to nebolí tak hej, horšie sú tie bolesti to je na nevydržanie… ja som raz takto bola v sobotu som zháňala zubára…

patrik53
autor
28. feb 2025

@prettywoman1212 no zatial si musim zaklopať nebolí...akurat len hlava ma boli