icon

Zapalené obličky, užívanie Biseptolu a menštruácia.

adriennesz
22. okt 2019

Dobrý deň, chcem sa spýtať beriem uz 5ty den Biseptol na zápal obličiek a moč. mechúra obličky ma prestali boliet ale dostala som menštruáciu včera a zase sa to vrátilo, môže to byť s toho alebo treba ísť doktorovy pre silnejšie tabletky? 😒
Ďakujem

deti95060810
22. okt 2019

najskôr doužívaj tie čo máš a uvidíš pri kontrole...ešte môžeš piť aj urol. čaj

ninapat
22. okt 2019

@adriennesz S antb sa da uzivat aj urinal akut sirup alebo tabletky su to ako vtaminy, vyzivovy doplnok, urologicke caje, brusnice a dober antb ktore ti dal bez ohladu na ms 🙂

3angel2010
30. apr 2025

U mňa zaberá nejesť iba piť teplú prevarenie letnú už vodu s citrónom, Green ways brusnica ,koľko cítim že treba lebo je to hrsť v každej dávke 5 g a je čistý prášok 100% bez hnojív ťažkých kovov. Kto chce viac info napíšte mi. Pokoj kľud suché teplo na obličky. Ja zisťujem,že telo je veľmi múdre a komunikuje so mnou. Rozhodujem sa na základe nekomfortu. Pozerám čo som spala kde som zhresila ...u mňa je to cukor ktorý spôsobuje takéto bláznivé reakcie tela. U nás z otcovej strany oblickovy ale ja som si dala detox. Cítim sa super a viem,že obličky sú parovy orgán jedna väčšia druhá menšia a obličky bolia keď máme strach a sme v úzkosti a nevieme kedy kam čo bude zajtra. Ak sa bojíme o existenciu ak máme strach sa pohnúť niečo povedať...ak sme v rodičom alebo nefunkčným vzťahu ..je to aj smútok a rodová zataž. Takže treba riešiť komplexne nie iba hasiť oheň....zistiť pôvod....