Zapálene opuchnuté nechtové lôžko
Prosim poradte; velmi ma to boli, necht je v pohode len okolo nechta červene opuchnuté

Som pedikerka. Treba dať masť čo vyťahuje zapal. Hlavne voľnú obuv, aby sa to tam netlačilo. Po zápale navštíviť pedikerku a pripadne keď Vám zarasta, tak dať sponu
aj na kožnú amb,necht vyzerá byť mykotický
Na tom nechte je pleseň, veď je žltý a máte zarastený necht, dobrá medicínalna pedikerka si s tým vie poradiť
Ja som dostala od obvodnej framykoin mast.
@marcellka32 nech je žltý od betadinu
@engel76 Dakujem
Urcite chodte za chirurgom, ja som tak odkladala tyzden, davala som visnovskeho mast, aj framykoin, uz to potom hrozne bolelo, isla som na chir., mi to rozrezali, z hnisu mi vysiel zlaty stafilokok MRSA... keby som to odkladala aj nadalej, mohla som dostat sepsu... takze za mna urcite chirurg a asi aj antibiotika..
@cliuska och boze a bolelo na chirurgii velmi?ja som totálny strachopud
Tak injekcie boleli,ale dalo sa to vydrzat, ale urcite by som to uz tak nezanedbala.. tiez som sa bala, ale my zeny sme silne, nieco vydrzime 😉
@cliuska Dakujem pekne
Ahojte pomohla osolena slanina, povytlacala som hnis kolko išlo, uz je o dost lepsie
Ahoj mala som to isté a momentálne čakám kedy mi narastie necht na nohe 😏
@moly09 zarastal o necht?
Áno ..dalavala som si nohy do repiku vtedy mi pekne hnis išiel sám von...ako to prešlo mi.odpadol celý necht 😂 tak snáď do leta narastie
Ale bolesť ako dobrá nazavidim ti 😏
A ešte mi pomohla octanova masť to mi poradila v lekárni 😊
@moly09 mne nech nezarasta vobec.. je na počudovanie v poriadku.tak uvidime.. ako bolest neskutočná ale dnes uz oveľa lepsie.. Dakujem krasne tak nechty rastu strasne pomaly na nohách. Ber nejake vitaminy, drzim prsty 😊
Dúfam ze s týmto si bola u koznej 🤦🏻♀️
Ahoj mám to isté určite čas potrvá pokial zlezie dole ja som ho oddtrhli a pomaly rastie nový
@simca06022011 preco?
@moly09 super, to uz len pockat taky rok a bude to v pohode 😊
Ked nie aj viac 😂 ja to mám už rok a necht mám uplne malý 😂
@moly09 bozeeee 🤦♀️ Hrozne to vyzera.. ale všímam si ze mi celkom rychlo rastie ten necht no uvidime
Nevadí hlavne že to už neboli lebo to je hrozna bolesť ja som to mala na oboch nohách ....raz som šla na oslavu a dala som si lodičky ... večer som plakala od bolesti len hnis a krv
@moly09 Ano ono Uz ako je to zahojene tak zacne vyrastať nový necht. Mna to tiez hrozne bolelo, ziadne topanky obuť nic ale ptoom sa mi podarilo povytlacat hnis a pomaly sa to zahojilo🙏
Inak doteraz neviem s čoho to bolo 🤔
@moly09 ja som si pilnikovala a nešikovne sa mi podarilo zapichnut tam okolo nechtu. A uz ked sa tam dostane baktérie tak je zle

Kúpiť Ichtyolovu (ľudovo čierna) masť.Aj framykoin je dobrý, ale ten je na predpis.