icon

Zapálený palec na nohe

14. feb 2022

Čo to môže byť ??

ikonica
14. feb 2022

Tusim tomu hovoria zive maso brrr

simsalabim
14. feb 2022

Zarastajuci nechet+zive maso.

gleep1
14. feb 2022

Je to dôsledok zlého strihania si nechtov. Nájdi si ako sa majú strihať

viestta
Odpoveď bola odstránená
macikovaiveta
14. feb 2022

Okrem toho vyrastku,nemáte aj mykózou nechta?

marcellka32
14. feb 2022

Toto ešte vie záchranit medicinalna pedikerka, dá sponu na necht a ten rovno vyrastie...más vrasteny necht

luccija
14. feb 2022

Betadinom vydenzifikovat, a pedikerke podloží Ti necht a dá spony nech necht rastie normálne.Chirurg to často rieši strhnutim nechtu med.pedkierka to spraví šetrnejšie.Bola som na podobnom s dcérou nikdy nestrihaj nechty do gulata

nikpa
14. feb 2022

Smer chirurgia alebo dobrá pedikerka. Do diveho mäsa už by som doma nebabrala. Mala som to, viem čo je to za bolesť. A aj tak sa ti to nemusí podariť dobre vystrihat a ošetriť a potom to bude ešte horšie.

lasona
14. feb 2022

Zapálený nechtovy val , zarastený nechet, v dôsledku, malej obuvi a zle strihaneho nechta. Treba nájsť dobrú pedikerku, nasadiť šponu. Ale ak sa nezmení obuv, neviem či pomôže

ladybug138
14. feb 2022

Hlavne nie na chirurgiu! Najdi si dobru pedikerku, ktora sa venuje tymto veciam. Mne zachranila oba nechty

pokemonkaa
14. feb 2022

minuly tyzden som to riesila so svojim synom, skoncili sme na chirurgii, necht nestrhavaju, to je az posledne riesenie. Necht po kraji vystrihli, syn povedal, ze to trochu zabolelo, ale ze v pohode, dali visnovskeho balzam a boli sme este 3x na preväz. uz to ma v poriadku.

snehulak77
14. feb 2022

Bola som s tým na pohotovosti, keď to už fakt ze hrozne bolelo, lebo ma všetci strasili. Takže doktor mi pichol injekciu, keď nepomohla, dopichal ešte 2. Nič som necítila, asi za 2 minúty hotovo, bolesť troska potom, ale ja som to mala už fajne zapálené. Nič nestrhaval, pekne len vyrezal. Raz prevaz. Bola som hlúpa, že som čakala...