Zapareniny po menzese
baby možno trochu netradičná téma ale pre mňa utrpenie...začalo sa to všetko tým že ma to tam počas menzesu začalo svrbieť a páliť bolo to príšerné ,lekár povedal že zvnútra je to ok a zvonka to pripísal alergii no na čo to ani srnka netušila tak som zmenila vložky (používala som alwaysky) prestala som pláchať v aviváži a dokonca som si istý čas žehlila nohavičky!!! žiaľ výsledok sa nedostavil tak som pristúpila na nevyhnutné preskúmanie zrkadlom a zistila som že to je obyčajná zaparenina akú majú bábätká ibaže na to nič nezaberá,vyskúšala som detské krémy,zásyp,sprchu dva krát denne, umývanie repíkom dokonca som objednala krém proti zapareninám od biodermy ale nič . Som z toho zúfalá predtým som takéto problémy nemávala a pritom menzes mi zvyčajne trvá 6-8 dní. a tampóny po celý čas nosiť to tiež neni bohviečo. Prosím ak máte s týmto dáku skúsenosť prípadne ak viete čo na to tak šup sem lebo sa z toho zbláznim...tá bolesť je príšerná a mať sex počas tohoto je úplná ale úplná katastrofa! 😖
canesten intim gel, bepanthen care v tenkej vrstve a vzdusne pradlo.
tampony nie su dobré riešenie? prípadne nejaký čas, ak to ide, nepoužívať spodné prádlo vôbec, nech sa pokožka vetrá. z kozmetiky je účínný na zapareniny krém bepanthen care
Po porode som v lete pouzivala pocas menzesu sietovane nohavicky co mi zostali z nemocnice. Na vecer som si stehna natrela bepanthen care mastou aby sa mi koza hydratovala a zapareniny boli len minimalne.
Hej, hej bepanthen je TOP aj mne pomohol 👍💃
Ja bepanthen pouzivam ked mi ostali kremy po synovi v zime v lete vsade kde koza potrebuje hydratovat.

@muriel293
Ahoj, ako si nakoniec vyriesila problem s vlozkami? Ja mam tento problem cca 6 mesiacov a niekedy som zufala ☹. Je to 5 rokov co si sem davala prispevok, tak verim, ze to uz mas poriesene a poradis. Vdaka 🙂