Zaseknutý nerv
Ahojte. Mali ste to niektorá? Bola by som rada, keby ste mi poradili, sú to velké bolesti nič mi nepomáha ☹ - Ďakujem
ja mám problémy so sedacím nervom.. zaseknutý už roky, prvé tri dni som nefunkčná, potom sa to už rozchodí, ale vykrútená ako paragraf chodím ešte tak dva týždne a na to, ako a kam si sadám a na ako dlho, si musím dávať pozor ešte ďalší mesiac 😖 ono je najlepšie, keď vieš, že dačo také máš, problémom úplne predchádzať - kvalitný matrac, správne sedenie na stoličke, sedačke, v aute a pod.
inak ako prvú pomoc ja používam gély na rozmasírovanie - fastum, diclobene.. tabletky diclobene alebo dorsiflex (na predpis od lekára samozrejme), keď už je to neznesiteľné..
Dakujem za rady, ale u lekára som bola aj viacerých, fyzioterapeuta, akupunktúra, cvičím strečíng, kalanetiku, mám za sebou viacerých neurológov, naprávanie chrbtice. Mám aj madrac, vankúš, tabletky dicoblene, dorsiflex máám 😒 a nič,...aj tak dakujem 🙂

@helen4:
Lekar 😉
Ja som nastastie nemala. Ale viem, ze na problemy s pohybovym aparatom je dobra tzv. manualna terapia alebo chiropraktika. Mne jeden chiropraktik pomohol s kolenami aj s krcnou chrbticou. Manzelovi zase iny lekar pomohol s krizmi, mal vyskocenu platnicku.
Ale bez diagnozy u spolahliveho lekara, ktory nezacne hned trhat, alebo davat silne lieky alebo hned rezat, tazko povedat.