icon

Zaseknutý nerv

helen4
13. aug 2013

Ahojte. Mali ste to niektorá? Bola by som rada, keby ste mi poradili, sú to velké bolesti nič mi nepomáha ☹ - Ďakujem

ichbinich
13. aug 2013

@helen4:
Lekar 😉
Ja som nastastie nemala. Ale viem, ze na problemy s pohybovym aparatom je dobra tzv. manualna terapia alebo chiropraktika. Mne jeden chiropraktik pomohol s kolenami aj s krcnou chrbticou. Manzelovi zase iny lekar pomohol s krizmi, mal vyskocenu platnicku.
Ale bez diagnozy u spolahliveho lekara, ktory nezacne hned trhat, alebo davat silne lieky alebo hned rezat, tazko povedat.

nicolle21
13. aug 2013

ja mám problémy so sedacím nervom.. zaseknutý už roky, prvé tri dni som nefunkčná, potom sa to už rozchodí, ale vykrútená ako paragraf chodím ešte tak dva týždne a na to, ako a kam si sadám a na ako dlho, si musím dávať pozor ešte ďalší mesiac 😖 ono je najlepšie, keď vieš, že dačo také máš, problémom úplne predchádzať - kvalitný matrac, správne sedenie na stoličke, sedačke, v aute a pod.
inak ako prvú pomoc ja používam gély na rozmasírovanie - fastum, diclobene.. tabletky diclobene alebo dorsiflex (na predpis od lekára samozrejme), keď už je to neznesiteľné..

helen4
autor
13. aug 2013

Dakujem za rady, ale u lekára som bola aj viacerých, fyzioterapeuta, akupunktúra, cvičím strečíng, kalanetiku, mám za sebou viacerých neurológov, naprávanie chrbtice. Mám aj madrac, vankúš, tabletky dicoblene, dorsiflex máám 😒 a nič,...aj tak dakujem 🙂

helen4
autor
13. aug 2013