icon

Zaseknutý nerv a divné pocity

21. aug 2025

Zdravím som trochu z toho nesvoja.dnes sa mi stalo niečo divne.sedela som na gauči a zrazu mi od rebrá išla veľmi silná bolesť a tlak , prešllo to do hlavy v tej chvíli sa mi chceli neviem ci zvracať alebo odpadnúť .hned nato mi prišlo silne teplo do nôh a bolo po všetkom .neviem čo si mám o tom myslieť .ja som myslela že porážka alebo infark .a to mám len 37 r.doktorka samozrejme dovolenka ..cele to trvalo možno 30 sekúnd .a po ma začal bolieť celý chrbát .dala Som si niečo od bolesti a na uvoľnenie svalov tabletku a teraz mi začína tŕpnuť ruka a noha na druhej strane .neviem čo si mám o tom myslieť .nestalo sa to niekomu ?

stelly652
21. aug 2025

Ahoj no niečo podobne som to mal aj ja len že mne sa tak stalo,že som sa natiahol na gauči a z ničoho nič dačo puklo v zadu na chrbticu prešlo vo mne horúčka až na odpadnutie mi prišlo ak som sa postavil na nohy na druhy deň som už nemohol ani chodiť ani stať len sedieť spánok?...bol katastrofálny ani na chrbáte som nemohol ležať ani na boku lebo ma to ukrutne bolelo nespal som vôbec druhy deň sme šli na pohotovosť nám povedali,že som mal zaštiknúty nerv....chrbtice sú zákerne vedia veľa škody napáchať u ľudí

autor
21. aug 2025
@stelly652

Ahoj no niečo podobne som to mal aj ja len že mne sa tak stalo,že som sa natiahol na gauči a z ničoho nič dačo puklo v zadu na chrbticu prešlo vo mne horúčka až na odpadnutie mi prišlo ak som sa postavil na nohy na druhy deň som už nemohol ani chodiť ani stať len sedieť spánok?...bol katastrofálny ani na chrbáte som nemohol ležať ani na boku lebo ma to ukrutne bolelo nespal som vôbec druhy deň sme šli na pohotovosť nám povedali,že som mal zaštiknúty nerv....chrbtice sú zákerne vedia veľa škody napáchať u ľudí

@stelly652 a prešlo ci dali niečo od bolesti ?

stelly652
21. aug 2025
@anonym_autor

@stelly652 a prešlo ci dali niečo od bolesti ?

@anonym_autor prešlo ma to ale užíval som korzet