icon

Je v správe po očnom vyšetrení niečo zlé?

12. dec 2023

Bola som u očného povedal ,že sa nemám čoho bat ale nech pre istotu prídem znova .
Prosím je v správe niečo zle Dakujem moc

Je v správe po očnom vyšetrení niečo zlé?
egonsk
12. dec 2023

ak som spravne vsimo, tak vysoky vnutroocny tlak tam je, to nie je zrovna moc dobre, mne poskodil ocne pozadie vysoky tlak a to som mal ten vnutroocny este ako-tak v norme.

autor
12. dec 2023

@egonsk tak prečo to nerieši a dám mi termin až o trištvrte roka….no som s toho teraz úplne nervozna

egonsk
12. dec 2023

to ja netusim veru ... opytaj sa svojej obvodacky, tak by mala asi navrhnut dalsi postup.

taktotedanie
12. dec 2023

@egonsk obvodny lekar s tym nema nic spolocne
Vo vsetkej ucte nevie “menezovat” pacienta s glaukomom mozem sa opytat kde tam vidite vysoky ocny tlak?

maris5
13. dec 2023

Nenasla som svoje papiere, aby som to porovnala, ale tie hodnoty IOT by mali hovorit o ocnom tlaku a tie su hranicne vysoke. Pise sa aj v zavere okrem ineho, ze hranicna okul. hypertenzia. Ja som mavala taketo hodnoty okolo 19-21 a chodila som na mesacnej baze na kontrolu, ze ako sa to bude spravat. Bola si poucena ako sa spravat? Ziadne dvihanie tazkych bremien, aj predklon ti moze sposobit problem. Kontrola o 3/4 roka mi pride sialene dlha doba,

pkgirl30
13. dec 2023

prečo si sa nepýtala keď si bola u doktora že čo ti je , tu na MK ti ťažko niekto poradí, musíš si to vykomunikovat priamo s očiarom

taktotedanie
13. dec 2023

@maris5 postup lekara bol spravny, tlak nie je urcite vysoky
Glaukom a syndrom okularnej hypertenzie je nieco ine