Závrat a pocit na odpadnutie
Zdravim. Prosim Vas o radu, ak mate niekto podobny problem. Jeden den v praci sa mi zatocilo v hlave a citila som ze odpadavam. Tocenie trvalo celu noc. A tu zacal kolotoc vysetreni na zistenie priciny. Najprv som mala vysetrene stredne ucho/aparat rovnovahy/, potom CT mozgu na vylucenie nadoru, sklerozy. Eeg mozgu, MR hlavy, ocne vysetrenie, neurologicke vysetrenie/menierov syndrom/... Vsetko s O. K vysledkom.
Iba na MR krcnej chrbtice zistili tlak platniciek na miechu. Myslela som, ze konecne vieme pricinu a vsetko sa vyriesi. Lekar vsak povedal, ze to nieje pricina mojich tazkosti. Ale nevedel urcit inu pricinu. Vraj mam znova zopakovat CT mozgu, vysetrenie stredneho ucha atd. atd atd.
@eliska623 a aku liecbu Vam navrhli?
@adulienka11111 len mi povedali ze sa v budúcnosti operacii nevyhnem
Potom som tam uz prestala chodít. Uz ma to popravde nebavilo.
@eliska623 mne dali tabletky na bolest, plus natieratkrčnu voltarenom a rehabilitacie. Ak to nepomoze, potom sa uvidi dalsi postup. Ale ja uz mam za sebou niekolkokrat liecbu aj rehabilitacie a nic sa tym neupravilo. Tak trpim dalej. Teraz tiez uvidim, co a ako budu riesit dalej somnou. Popravde tiez uz nevladzem tolko chodit k lekarom a vysledok nulovy
@adulienka11111 aj ja som chodila aj na elektroliecbu. Ale tiez nula bodov.

@adulienka11111 presne toto všetko mam jak ja. Aj v sede aj v stoji, normálne strácam rovnováhu. A na magnetickej mi zistili tlak platnicky na miechu. V noci mi trpnu prsty alebo rovno cele ruky. Velmi je to nepríjemné. Vkuse som preto unavená, lebo sa na to trpnutie budím.