icon

Závrat a pocit na odpadnutie

adulienka11111
3. feb 2022

Zdravim. Prosim Vas o radu, ak mate niekto podobny problem. Jeden den v praci sa mi zatocilo v hlave a citila som ze odpadavam. Tocenie trvalo celu noc. A tu zacal kolotoc vysetreni na zistenie priciny. Najprv som mala vysetrene stredne ucho/aparat rovnovahy/, potom CT mozgu na vylucenie nadoru, sklerozy. Eeg mozgu, MR hlavy, ocne vysetrenie, neurologicke vysetrenie/menierov syndrom/... Vsetko s O. K vysledkom.
Iba na MR krcnej chrbtice zistili tlak platniciek na miechu. Myslela som, ze konecne vieme pricinu a vsetko sa vyriesi. Lekar vsak povedal, ze to nieje pricina mojich tazkosti. Ale nevedel urcit inu pricinu. Vraj mam znova zopakovat CT mozgu, vysetrenie stredneho ucha atd. atd atd.

Strana
z2
eliska623
25. okt 2024

@adulienka11111 presne toto všetko mam jak ja. Aj v sede aj v stoji, normálne strácam rovnováhu. A na magnetickej mi zistili tlak platnicky na miechu. V noci mi trpnu prsty alebo rovno cele ruky. Velmi je to nepríjemné. Vkuse som preto unavená, lebo sa na to trpnutie budím.

adulienka11111
autor
25. okt 2024

@eliska623 a aku liecbu Vam navrhli?

eliska623
25. okt 2024

@adulienka11111 len mi povedali ze sa v budúcnosti operacii nevyhnem
Potom som tam uz prestala chodít. Uz ma to popravde nebavilo.

adulienka11111
autor
26. okt 2024

@eliska623 mne dali tabletky na bolest, plus natieratkrčnu voltarenom a rehabilitacie. Ak to nepomoze, potom sa uvidi dalsi postup. Ale ja uz mam za sebou niekolkokrat liecbu aj rehabilitacie a nic sa tym neupravilo. Tak trpim dalej. Teraz tiez uvidim, co a ako budu riesit dalej somnou. Popravde tiez uz nevladzem tolko chodit k lekarom a vysledok nulovy

eliska623
27. okt 2024

@adulienka11111 aj ja som chodila aj na elektroliecbu. Ale tiez nula bodov.

Strana
z2