Závraty a únava 7 mesiacov po pôrode
Ahojte mamicky. Som 7 mes. po porode a cca 5 mes. sa citim tak divne. Musim povedat ze kojim este stale. Som vkuse unavena, nemam naladu silu na nic som casto netrpezliva nervozna vsetko ma boli a hlavne to ze mam zavraty keby som chcela odpadnut 😞😞😞 bola som u lekara vsetko mam v poriadku. Uzivam magne b6 na noc magne b6 relac..mam tazky rok za sebou s manzelom sme sa rozisli riesime rozvod.. Som z toho smutna 😞 poradte mi nieco. aj vy ste take unavene pri babatku alebo som iba ja taka slaba.." zdravotne ptoblemy mozi byt aj z kojenia" ? Dakujem🙂
unava ma tiez chytila vzdy okolo obeda a chcelo sa mi strasne spat. tato vec mi dost pomohla:
http://www.guaranaplus.sk/
@ivett311 nasla som tuto staru temu mozem vediet ci zistili aj pricinu alebo co pomohlo? Ja som 4,5mesiaca po citila som sa ok ale posledne dni hlavne som uplne mimo vycerpana zavrate (zacalo to par dni pred menzesom lenze uz mam po a stale som mimo a uz som aj predtym mala ms a takto mi nebolo) vdaka

@zooeynka aj ja som veľmi unavená cez deň nepospim v noci č kuse kojím do teraz bolo všetko ôk všetko to začalo po pôrode. Hodnotu železa z krvi som mala 9