Závraty v obchode
Dobry den stretol sa niekto so zavratmi v obchode napriklad?je mi fajn z nicoho nic vojdem do obchodu a uplne na odpadnutie vie mi niekto stym pomoct?tetaniu nemám mal som vyšetrenia a vsetky ostatné výsledky po hospitalizacii mam okey vie mi niekto skusit poradit?
Mne býva blbo ako kde.
Všimla som si, že to je asi podľa toho aké je osvetlenie.
Kde je biele svetlo ok, ale kde je také to " žlté ", to mi dobre nerobí.
Podľa dr.som úplne v poriadku , len prehnane citlivá na osvetlenie 🤣🤦♀️
A je to iba v obchode? Keď prídeš na poštu,ako sa cítiš? Fóbia so socializácie?
Ja keď vyjdem z výťahu, tak mi brní hlava a mám pocit akoby sa točil svet.
@1misulo1 Ahoj, tiež by ma to zaujímalo. Mám to isté, obchod, pošta, autobus. Som zdravá. Sociofóbia to nebude, pracujem v školstve, takže to by som išla k zemi každý deň. Už je ti viac ako 20 rokov. Sú v pohode dni, ale ten autobus je hrúza. Keď občas musím ním ísť, akonáhle sa zatvoria dvere, už ma motá. Riešim to tak, že beriem so sebou dcéru. Ja som si to uzavrela tak, že mám klaustrofóbiu, čo je fakt. A ak ten bus, tak si dám kynedril. Jaskyňa a presklené schody tiež katastrofa, výšky detto.
@1misulo1 Ahoj, tiež by ma to zaujímalo. Mám to isté, obchod, pošta, autobus. Som zdravá. Sociofóbia to nebude, pracujem v školstve, takže to by som išla k zemi každý deň. Už je ti viac ako 20 rokov. Sú v pohode dni, ale ten autobus je hrúza. Keď občas musím ním ísť, akonáhle sa zatvoria dvere, už ma motá. Riešim to tak, že beriem so sebou dcéru. Ja som si to uzavrela tak, že mám klaustrofóbiu, čo je fakt. A ak ten bus, tak si dám kynedril. Jaskyňa a presklené schody tiež katastrofa, výšky detto.
@ludmilaka *kinedryl
panický atak...
A je to iba v obchode? Keď prídeš na poštu,ako sa cítiš? Fóbia so socializácie?
@zuzanita1609 je to všade
Tiež mi vadia svetla v obchodoch a od toho sa mi točí hlava .tie potravinové obchody celkom zvládam ale nakúpaky nie .je mi potom zle

@1misulo1 ja mám vzdy dosť keď vojdem do obchodu 🤣 už roky nakupujem tak že viem presne po čo idem , vojdem rýchlo medzi regály nakúpim všetko čo mi treba v čo najkratšom čase a padám preč