Zažila som najhoršiu bolesť hlavy

5. nov 2022

Ahojte prosím vás potrebujem súrne poradiť..pred chvíľou som zažila asi najhoršiu bolesť hlavy..ležala som na posteli tak že hlavu som mala opretu o drevene čelo postele trochu tak zalomene som ležala .vstala som išla som na záchod ako som sa.zdvihla začalo ma najskôr bolieť na krku presne tá čast ktorou som bola opretá o to drevo a následne mi to išlo do celej hlavy..ale.nenormalna bolesť...boleli ma oči zuby všetko..dala som si rýchlo tabletku proti bolesti..hlava prestala ale to miesto na krku stále bolí..mohla som si tam niečo posunúť alebo nerv?..netuším ale takú bolesť som nezažila ešte ..

martinmmartin
5. nov 2022

Ak si mala bolesti v nadocniciach a okolo oci, V sanke hornej a dolnej naraz tak to bol trojklanny nerv pricvaknuty a jeho tri ramena.

autor
5. nov 2022

@martinmmartin hej ale.islo mi to zo zadu..z krku

majamat
5. nov 2022

ved to je jasne, z blbej polohy ci opory si si pretazila chrbticu, cervikokranialny syndrom.

majamat
5. nov 2022

vyhybaj sa takej polohe, setri si chrbticu. je mozne, ze k tomu budes mat sklony.
mavam roky problemy s krcnou chrbticou, prichadza to postupne, nie tak nahle, ale zas ani nelezim tak ako ty. je to silna bolest hlavy a niekedy som aj vracala. je to bolest pripominajuca migrenu.

dominikak4
5. nov 2022

Bolesť zozadu z krku, ktorá sa rozpína po hlave je z krčnej chrbtice, mali ste ju v neprirodzenej polohe.

lulaby1982
5. nov 2022

Ja byť baba Vanga a ja mať RTG oči, vidím v hlave niečo podivne a zaludne , ja byť doktor, ja poznať Tvoja choroba ,Ty mit choroba internetová naivnost. Ty ležať na baldachynovej posteli a piť nedobry nápoj. Ty mať zelené návliečky ja to vidieť .

Ty utekať za skutočný doktor a dať sa vyšetriť, Ty nepytat sa amatérska rada od mamičiek na fora oni nepomoct,oni dorichtovat a dogabat ešte vac, oni nemať Hippokrattova prísaha , to byť povolenie na liečení Tvojej bolesti . Ty nájsť doktor vo veľky dom, my volať nemocnica.

141117mmn
5. nov 2022

Aj mna dnes bolia oci (divne) a lytka ... a vlastne vsetko az som musela z roboty odist