icon

Zaznamenali ste vedľajšie účinky očkovania proti Covidu?

23. sep 2024

Ahojte baby, tie ktoré ste sa dali očkovať proti Covidu pred niekoľkými rokmi, zaznamenali ste takto s odstupom času nejaké vedlajsie účinky?

danica2711
23. sep 2024

akí lekári to hovoria? Kotlár? A aké zdravotné problémy? Odkiaľ vedia, že sú spôsobené očkovaním? Najprv trošku rozmýšľať, prehodnotiť "informácie" a potom písať...

lukbe
23. sep 2024

@autorka tak píšeš, že jedna pani povedala.

stanulienkat
23. sep 2024

Mne sa páčia také informácie, že VSETCI to hovoria. A keď sa opýtaš kto to hovorí??? Neviem ...vsetci.. To sa tak hovori. Nuž všetko môže mať vedľajšie účinky, už tu takéto témy boli. Robím tiež v zdravotníctve a som priamo v ambulancii, kde podľa hoaxov majú ľudia zvýšeny počet krvných zrazenín. Nie nie je to pravda!! Robím v odvetví, kde sme mali asi 75 % zaočkovanosť na covid u starých ľudí. Opakujem- žiadny zvýšeny výskyt trombov, ani žiadnych podobných vecí nie je. V dnešnej dobe sa nájdu ešte stále ľudia, ktorí pripisujú svoj zdravotný stav očkovaniu, len zabúdajú pozrieť na to, že Slováci sú národ, ktorý sa o seba nestara, nedodržiava životov správu, fajčia, pijú sú tučni a samozrejme starnu. Takže mnohé choroby idú ruka v ruke s týmito faktormi. Ale nechcem povedať, že očkovanie určite nemalo žiadne vedľajšie účinky, zrejme malo, tak ako všetky lieky na svete.

tetapetra
23. sep 2024

@stanulienkat skús toto povedať Kotlarovi, som zvedavá na tú jeho "tajnú" správu

stanulienkat
23. sep 2024

@tetapetra neviem odhadnúť, či to Kotlár myslí úplne vážne, alebo sa len chce zapáčiť tupšej časti národa. Ja si myslím, že v SNS nie sú až taki sprosti, len vedia aku majú voličskú základňu a chcú hrať na ich nôtu. A ak je Kotlár naozaj taký sprostý, tak amen s touto republikou.

autor
23. sep 2024

Povedal mi to jeden veľmi Dobrý chirurg a tiež ma to dosť zaskočilo. Alebo že môžu byt zdravotne problémy po prekonaní covidu a môžu sa prejaviť po niekoľkých rokoch.

joannita
23. sep 2024

Ja mam kamosku, ktorej sa par dni po ockovani extremne zhorsila crohnova choroba (predtym bola uz v remisii dlhodobo) a ma s tym velky problem doteraz. Lekari jej povedali ze maju viac takych pripadov a ze to sposobilo ockovanie. Ano lekari toto povedali.
Dalsi znamy hned po ockovani dostal epi zachvaty a tie trvaju doteraz.
Nehovoriac o tom, ze v mojom okoli v poslednej dobe pribudaju take tie turbo rakoviny u mladych 30tnikov ze nic nic a zrazu rakovina ktora sa extremne rychlo rozvinie.
Napriklad krcka maternice, kde je zname, ze sa rozvija dlho, roky. Tu v priebehu par mesiacov. Dotycnej lekari tiez povedali, ze posledne 2 roky maju velmi vela takych pripadov.

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita prosím ťa netrep, som priamo pri zdroji.

stanulienkat
23. sep 2024

To je tak- normálny človek ti napíše reálnu skúsenosť. Dezoláti, ktorí boli antivaxeri, tak každému vyhynulo pol rodiny, pol susedstva, všetci zostali ochrnutí, majú epizáchvaty a mozgové porážky.😂😂

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat v com konkretne trepem?

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita o turbo rakovine plus ostatné veci. Nic take nie je. Nechápem ľudí ktorí nemajú šajnu, ani poňatia o zdravotníctve a vyjadrujú sa k nejakej imaginárnej turbo rakovine, alebo o rakovine ktorá sa vyvíja len dlhé roky. Ak nemáš o niečom páru, tak buď prosím ticho. Pozri sa ako vyzerajú obyvatelia Slovenska- tučni, zanedbaní ľudia- nechceš aby žili v zdraví do stovky?

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat vsetko co som napisala je absolutna pravda. Su to realne skusenosti mojich kamaratov a znamych.
Preco ma urazas? Ja som napisala svoje skusenosti a ty si napisala svoje. Mam ta ja teraz za to hejtovat a urazat?
Ja mam epilepsiu v remisii tiez a neurologicka mi povedala, ze medzi 4 ocami mi neodporuca sa ockovat, pretoze to v niektorych pripadoch spustilo epilepsiu. Ona ma takych pacientov.
To ze si pri zdroji (akom zdroji? 😂) zmamena ze poznas skusenoti vsetkych ludi? Halo

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita Samozrejme, že sú diagnózy pri ktorých sa neodporúčalo očkovanie, hlavne neurologické diagnózy, to je bez debaty. A to ti nemusela hovoriť ani tvoja lekárka medzi štyrmi očami, to je všeobecne známý fakt. A je veľa diagnóz, pri ktorých sa neodporúčajú ani úplne základné očkovania. Ale ak nie si lekár, prosím ťa necituj svojich kamarátov.

bobco13
23. sep 2024

Manžel prekonal embóliu pľúc a to 2 krát v priebehu roka .V nemocnici mu povedali,že asi reakcia na očkovanie, podotýkam v inom štáte

stanulienkat
23. sep 2024

@bobco13 a ja poznám cloveka,čo mal dvakrát v priebehu troch rokov mozgovú príhodu a pred očkovaním. A teraz čo?? Zmiznú embolie, zmiznú mozgové príhody, zmiznú infarkty, zmiznú epilepsie????? Nie, tak ako boli predtým, budú aj potom.
A ešte ma bavia ľudia, ktorí pijú, fajčia„nehybu sa, sú obézni a čudujú sa, že majú zly zdravotny stav a samozrejme nezabudnú to pripísať očkovaniu.

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat a tu je vidiet ako nic o tom nevies. Epilepsia NIEJE kontraindikacia k ockivaniu na covid. Nie, nieje. A preto mi to povedala medzi 4 ocami lebo lekarka videla a zazila pripady, ked to epi spustilo.

bianka33
23. sep 2024

@stanulienkat tak napíš prosím ťa ten zdroj pri akom si, to znie zaujímavo 🙂

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat ty si daj hlavne tabletku, lebo tvoja agresivita ti pekne slape na hlavu.
Tvoj problem niesu ludia co sa bali dat zaockivat lebo videli na vlastne oci co to s niektorymi porobilo. Ty si velky problem sama pre seba. Daj si rovno dve, snad ta to ukludni.

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita 😘😘😘😘😘
Agresívna si jedine ty, keď vidíš že ti tu nepritakávajú. Zrejme ti dal pán Fico noty, tak musíš podľa nich spievať.😉

joannita
23. sep 2024

@bianka33 ten zdroj by aj mna zaujimal 😂

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita moja praca. Staci??😉

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat tak ty si pri zdroji a nevies ze epilepsia nieje kontraindikacia k ockovaniu?
Co robis v nemocnici v bufete?

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita Nie, samotná epilepsie nie je kontraindikácia, posudzuje sa to podľa aktuálneho stavu a frekvencie epizáchvatov. Takisto aj iné neurologického ochorenia. Ešte niečo ty turborakovina??😂😂😂

joannita
23. sep 2024

@stanulienkat nie, neposudzuje sa to podla zavhvatov a aktualneho stavu.
Preboha uz nic nepis, ty bufetarka pri zdroji 😂🫨

tanyan
23. sep 2024

Sestrička u môjho gynekológa začala Iniciatívne obvolávať pacientky, aby prišli na preventívne prehliadky, lebo sa z jej pohľadu zvýšil výskyt zhoršených výsledkov cytológie. Povedala, že sa snaží, aby sa to čo najskôr zachytilo a bude rada, keď aspoň pár ženám pomôže. Podľa jej slov to ona dáva okrem iného aj do súvislosti s covid-očkovaním.

stanulienkat
23. sep 2024

@joannita vysoká škola života??😉😂😂

joannita
23. sep 2024

@tanyan ano presne o tom pisem. Cytologie extremne zhorsene, rakoviny krcka. Mojej kamaratke pivedal primar!! Ze je toho extremne vela u ockovanych.
Ale toto kym clovek nezazije nepichopi. A ani im to nezelam aby to zazili.

vercavercaverca1
23. sep 2024

Nie

cacianka
23. sep 2024

@stanulienkat to by asi zomreli prirodzene tiež, aj keby nebol kovid...

tetapetra
23. sep 2024

@joannita áno je táto rakovina, hovoria jej invazívna. Nie je to spôsobené očkovaním. A áno je jej neskutočne veľa a mladých. Nie je tomu ani mesiac, keď mi na tento druh zomrel známy, mal rakovinu hrubého čreva. Kamoška mala rakovinu prsníka, podotýkam,že chodíme na pravidelné kontroly,každý rok. O prso prišla, ale žije. Telo má zlumpovane ako starena.