Zdravotná prehliadka do policajného zboru
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, ako prebieha zdravotná prehliadka do policajného zboru. Viem, že mám sám obehať špecializovaných lekárov, ale ako sa potom ďalej postupuje ? Robia sa ešte aj nejaké ďalšie testy pri policajnom lekárovi ?
@taktotedanie že tam mi nerobí žiadne vyšetrenia len kontroluje všetky papiere ?
@adoslav231 vysetruje aj on ale taka klasika ako na beznej preventivke
@taktotedanie to je na hlavu toto... zas ďalšie vyšetrenia, ale ďakujem pekne za info
@adoslav231 to este vela veci bude na hlavu len si pockaj ked prejdes prehliadkou a dostanes sa do zboru a prejdes prvymi sitami a skuskami v akademii, este to stale nemas iste
@taktotedanie
@adoslav231
Mňa by zaujímalo, či je problém s tým, ak je v karte napísané, že nosi okuliare, sú to lekárske správy z detstva, nie dospelosti, ale v súčasnosti už okuliare nepotrebuje ? Ešte k tomu keď tam urobí základne očné vyšetrenie a zistí, že ma Dobry zrak, je to problém ? Tie lekárske správy ?
@vikii01 “dobry zrak” co si mam pod tym akoze predstavit
Su tam urcite hranice teoreticky by sa mal brat do uvahy aktualny ocny nalez
@taktotedanie na očnom som nebola ani nepamätám 😀 okuliare mi netreba, nenosím ich, len to tam mám napísané aj pri každej preventivke, ktorú som mala robenu v detstve, pri poslednej v 19tke mám napísané, že zrak 5/5, nosi okuliare ale dobre číta aj bez nich. Proste mám polku na jednom oku, ani neviem na ktorom keďže fakt ich nepotrebujem.tak ma zaujíma či je to veľký problém kvoli ktorému sa tam nemusim dostať.
@vikii01 plati moj komentar vyssie
@vikii01 bol som tam teraz a pýtal som sa a stále platí že žiadne okuliare ani šošovky... ale keď už nastúpiš, tak ich môžeš nosiť. Choď na očné, nech napíše, že ich už nepotrebuješ, aby to bolo aktuálne a takisto je dôležité to, čo im ty prinesieš na tých papieroch
Už davmo to tam nie je také prísne, ako sa vyššie spomína. Polícia má hlboký podstav, také sita aké sa robili kedysi, tam už dávno nie sú...
@taktotedanie náhodou nevieš, ako dlho trvá posudok od posudkového ? poprípade, ako to funguje
@hrabovo no cudovala by si sa, najnovsie info stale to je prisne
@taktotedanie hovorí sa to, ale realita je úplne iná 🙂 mám to za sebou, takže viem čo píšem
@vikii01 ja tiez viem o com hovorim 🙂 pekny vecer
@vikii01 @taktotedanie viete napísať niečo viac k tomu ?
@adoslav231 akoze co?
@taktotedanie že aký je ďalší postup, keď som bol už pri policajnom lekárovi a všetko bolo v poriadku, aj ako dlho sa čaká.
@adoslav231 individualne, nezostava ti nic ind len cakat
@adoslav231 ja som tam volala dnes na personálne a pani mi povedala, ze do KONCA MESIACA, prosím pekne, budú výsledky. Skoro mi oči z jamky vypadli keď som toto počula. Čo som čakala, že do konca týždňa budú. A od prvého mája, keď bude všetko ok, tak sa nastúpi. Človek nevie teraz ako sa ma zariadiť v práci, ku ktorému dnu ma ukončiť pracovný pomer, či k majú alebo júnu, nechápem čo tam naťahujú na tom zas.
@adoslav231 inak ty si si kde dával žiadosť ?
@vikii01 ach… presne toto tiež riešim
@vikii01 do Prešova a ty?
@adoslav231 ja presov tiež
@vikii01 sme sa možno aj v piatok videli hah😀
@adoslav231 She is not letting you hit, lil bro
ja som tiež premýšľala nad prácou v PZ ale bolo mi povedané že ak mám predpísané okuliare a alergie tak neprejdem zdravotnou...
ja som tiež premýšľala nad prácou v PZ ale bolo mi povedané že ak mám predpísané okuliare a alergie tak neprejdem zdravotnou...
@michaelis to ti povedali pravdu
@adoslav231 odber krvi u vseobecneho lekara, vysetrenie,ekg, ocne vysetrenie, rtg hrudnika, s celou kartou potom ides k policajnemu lekarovi ak bude treba posle ta na dalsie vysetrenie alebo nie, nasledne rozhodne ci si presiel alebo nepresiel
@taktotedanie a k stomatológovi sa nechodí?
@taktotedanie a k stomatológovi sa nechodí?
@niecosaspytam chodi

@adoslav231 odber krvi u vseobecneho lekara, vysetrenie,ekg, ocne vysetrenie, rtg hrudnika, s celou kartou potom ides k policajnemu lekarovi ak bude treba posle ta na dalsie vysetrenie alebo nie, nasledne rozhodne ci si presiel alebo nepresiel