icon

Zelená stolica u trojmesačného dievčatka.

alojzova
17. apr 2020

Ahoj babi chcela bi som poprosiť o vašu radu vopred ďakujem za všetky odpovede . Mám takmer 3 mesačne bábätko dievčatko ktoré dnes pri prebalovani mala zelenú stolicu a dosť riedku s čoho to môže bit a čo pomôže ? Dodávam je na UM. Dakujem

viera
17. apr 2020

@alojzova Nesedi jej asi UM....Bude ho treba asi zmenit...

alojzova
autor
17. apr 2020

@viera ďakujem ale papa ho už 3 mesiace a AS teraz začala mať takú stolicu no neviem

romanka_369
17. apr 2020

@alojzova Ahoj.. Ja mam tiez trojmesacnu babu a pravidelne ma presne taku istu stolicu ako popisujes.. Nema nijake ine problemy.. S nicim.. Pri UM je zelena stolica normalna.. Papa sunar premium..

alojzova
autor
17. apr 2020

@romanka_369 moja papa behu 1

zuzkaz91
17. apr 2020

Aj moje mávali zelenú..je to v poho...

alojzova
autor
17. apr 2020

@zuzkaz91 ďakujem len som sa zlakla

luthine
17. apr 2020

Aj moja 4m kaka zabi sliz, aj dve pred tym tiez, papa nutrilon. Vraj je to normalne, akurat ze divne a kus nechutne😁

11iva11
17. apr 2020

Tie stolice budú mať divné farby a konzistencie, dokým budú deti piť/jesť len mlieko - je jedno, či umelé alebo materské. Akonáhle začnete prikrmovať normálnym jedlom, hovienka budú pekné, tuhé a tak normálne zapáchajúce 😉

alojzova
autor
17. apr 2020

@luthine dakujem

alojzova
autor
17. apr 2020

@11iva11 ďakujem pomohli ste mi

petuska777
17. apr 2020

Nám bolo povedané u dr.,že zelená stolica je vtedy,keď je dieťa hladné,keď ste do doteraz nemali, bábätko môže potrebovať viac papať, skúste buď častejšie dávať,alebo hustejšie mliečko.

aneta163
17. apr 2020

Môj mal zelenú stolicu jedine po sunare pri inom UM ju mal normalnu