Zelená stolica v 10 týždni tehotenstva

nelka012
27. júl 2012

Ahojte babuľky som v 10.tt mám obavy z mojej stolice ☹ moja stolica je riedka a do zelena je to v poriadku ? ... vopred vám Ďakujem !

strihalka
27. júl 2012

No to uplne ok neni...teplotu nemas?

trish31
27. júl 2012

@nelka012 pricinou zelenej stolice je predovsetkym rychly prechod potravy cez crevo-mozno si len zjedla nieco co ti nesadlo a hnilobne bakterie to nestihli spracovat,alebo prijimas vela zelenych veci-t.j.zeleninky,vlaknina a podobne

trish31
27. júl 2012

@strihalka netreba hned mysliet na najhorsie

strihalka
27. júl 2012

@trish31 co nejhorsi na odpovedi, ze to neni uplne ok?ved jsem ji neposlala do nemocnice, ze se na to umira...samozrejme ze to neni dobre, ze je asi nekde nejaka chyba, mozno nejaka bakteria, a v tehu bakterie mit taky neni nic ruzoveho..na co podcenovat, hm??

trish31
27. júl 2012

@strihalka prepac to malo byt zakladatelke 😉

nelka012
autor
27. júl 2012

Hm...?? strašne sa bojíím a večšinou to mám ránoo ... teraz sa my to stalo už druhýý krat tak mám troška obavyy ,,, ae aj tak vám babuky ďakujemm veľmi pekne 😒

trish31
27. júl 2012

@nelka012 a mas to ako dlho?

cmulinko
27. júl 2012

@nelka012 a neberies nahodou zelezo?ak ano,tak pricina bude tam....zelezo farbi stolicu na zeleno a moze sposobit u niekoho zapchu ale aj redsiu stolicu.na mna zelezo posobilo asi tak,ze som mala viac menej stale hnacky a zelenu stolicu az kym som zelezo neprestala brat.

nelka012
autor
27. júl 2012

dneska sa mi to stalo druhý krát ... a som prvorodičkaa a dosť dlho sme čakali na baby kým sa nám to podarilo tak sa dosť bojíím ,,,, a nie nie neberiem nič akurát neaké vitamíny baby plan calibrum a nič viacej može to byť s toho?

maslenka47
27. júl 2012

boli ta aj brucho? je ta stolica raz povedzme raz denne alebo ta prehana? Ak ta neprehana ani nemas bolesti je to najskor z jedla. Skus si spomenut co vsetko za posledne 2 dni si zjedla a vytipovat podozrivych.

nelka012
autor
27. júl 2012

Nie nie brucho ma nebolí ano presne taká prehnaná ... z jedla? ja nemožem jesť teraz vobec varene tak som na suchom može to byť aj stoho?

chmurkaxy
28. júl 2012

ahojte, zial, ja sa tiez musim sem pridat.. som 14DPO s pozitivnymi tehu testami, bazalna teplota sa drzi hore. vcera som zacala brat prenatal vitaminy od centrum, zacala mi zapcha a dnes ma prekvapila poobede zelena riedka stolica. myslite, ze to moze byt z toho? inak som jedla iba cestoviny so susenymi paradajkami a cely den som spala.. strasne sa bojim, lebo dnes je prave den mojej pravidelnej MS a vacsinou sa mi ohlasovala tym, ze som mala hnacku.. :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre