icon

Železo pri anémii

17. jún 2025

Ahojte, mam anemiu z nedostatku zeleza. Plazmaticke zelezo bolo ok, ale ferritin len 3, hemoglobin 117 a vraj aj krvinky su mensie a viac trombocytov. Dr mi predpisala maltofer, ale strasne ma z neho boli brucho. Viete odporucit nejake dobre zelezo, kym ku nej znova pojdem?

cukroska
17. jún 2025

Mne zabral dlhodobo Sorbifer Durules aj keď ma zapeká,ale vždy zabral.Mala som zle červené krvinky aj vysoké Trombocity. Železo 78 Ale po 4 mesiacov už dobre železo ale teraz zase biele krvinky a aj Trombocity. Zvýšené CRP

cukroska
17. jún 2025

prvé dva týždne som brala 2 tabletky potom jednu a mme vždy pomohol. Len ja som bola darca tsk zrejme s toho anemia. Lebo som už v menopauze .Ale objednala som da aj na gastro. Keďže sa mi to opakuje často.

autor
17. jún 2025
@cukroska

prvé dva týždne som brala 2 tabletky potom jednu a mme vždy pomohol. Len ja som bola darca tsk zrejme s toho anemia. Lebo som už v menopauze .Ale objednala som da aj na gastro. Keďže sa mi to opakuje často.

@cukroska ja to mam od tehotenstva takto, uz skoro tri roky. Bola som aj na gastre, tam bolo vsetko ok. Len z toho maltoferu ma jednak aj boli zaludok, aj mam zapchu

cukroska
17. jún 2025

Áno chápem. Ja som vyskúšala aj z Justu Narosan,ale i mňa mal lepšie účinky Sorbifer Durules. Ale áno zápchu mávam s neho. Ale to ja bežne tak som ho brala. Just by mohol pomôcť .Ale asi treba dlhodobo.

adik64
17. jún 2025

Tiez mi pomohol Sorbifer Durules.

luccija
17. jún 2025

Dávas si ho po jedle?ja zase naopak zo sorbiferu som mala často ťažobu a maltofer úplne bez problémov.Tak jej napíš a nech ti dá niečo iné z lekárne bez predpisu nie su tak účinne
Zápchu nemám jem dosť ovsených vločiek atď...

itaa
22. jún 2025

Skus kazdy den sezamove zrnka, petrzlenovu vnat cerstvu, tmavu cokolafu, je tam dost zeleza. Pripadne od Duolife My blood

monny222
25. jún 2025

ahoj, Narosan čučoriedkový z Justu, je sice drahsi ale zakaznicky si pochvaluju ze uz do mesiaca sa im zlepsil krvny obraz co sa tyka zeleza.. samozrejme, nie kazdemu moze zabrat ale ja zle skusenosti nemam.. uziva sa aj pri malych detoch kde tiez pomaha velmi dobre a dokonca vacsinu ani nezapeka po nom ako po inych liekoch

autor
25. jún 2025
@monny222

ahoj, Narosan čučoriedkový z Justu, je sice drahsi ale zakaznicky si pochvaluju ze uz do mesiaca sa im zlepsil krvny obraz co sa tyka zeleza.. samozrejme, nie kazdemu moze zabrat ale ja zle skusenosti nemam.. uziva sa aj pri malych detoch kde tiez pomaha velmi dobre a dokonca vacsinu ani nezapeka po nom ako po inych liekoch

@monny222 moze sa aj pri tehotenstve? Popripade kombinovat s inymi pripravkami?

monny222
26. jún 2025

Ahoj ano, môžu ho aj tehotné a dokonca v spojení s inými doplnkami len zlepšuje efekt 😊 myslíš niečo konkrétne s čím by si ho chcela kombinovať?

monny222
26. jún 2025

Je to vlastne vitamínový doplnok obohatený o železo, podporuje imunitu keďže obsahuje veľa vitaminov.. ak by si chcela viac info kľudne mi napis 🙂