icon

Zhoršené Vitiligo po pôrode. Ako ho maskovať?

mirka2710
9. máj 2008

Ahojte dievcata....ma niektora z vas tuto koznu "kozmeticku" vadu? Mne sa objavila asi v trinastich rokoch a teraz po tehotenstve a porode sa mi to rapidne roztiahlo po rukach. Ako sa to da aspon ciastocne maskovat? Stale mi to dost prekaza. ☹

Strana
z6
katka1981
23. okt 2015

@evittam, vobec nemusis verit, stravou sa da vyliecit aj rakovina. A mala vitiligo. Never, nemusis. Lekari nevyliecia takmer nic a pritom vacsina chorob vznika prave preto, ze su zatazene creva, ale nebudem dalej pisat, naco... drzim palce, ajtak ti prajem, aby si sa vyliecila.

evittam
23. okt 2015

@katka1981 Ja netvrdím, že neverím.....A ďakujem.

zibi
17. apr 2016

@tinusicka pomohla ti ta mas z parasce?

mirinka9
3. máj 2016

@katka1981 a ako konkrétne upravila stravu?

katka1981
3. máj 2016

@mirinka9, neviem, ja s tym problem nemam, tak somnezistovala, ale ak velmi chces, pokusim sa nieco zistit. Ale predpokladam ze zaklad tvorila ziva strava.

mirinka9
3. máj 2016

@katka1981 skus to tak zbežne prezistit. Celkom ma to zaujíma 🙂

katka1981
3. máj 2016

@mirinka9, viem, ze s tym dievcatkom boli u rakuskeho lekara. Pokusim sa a dam ti vediet.

tinusicka
15. jún 2016

@zibi ahoj, no natieram sa a verim ze kvoli tomu sa nemení velkost fliacika 🙂 teraz sa chystám kupit lampu UVB 311Nm, lebo som chodila do liecebneho centra Tomesa a to ozarovanie mi pomohlo 🙂

zibi
16. jún 2016

@tinusicka super

tinusicka
25. jún 2016

Ahojte mamicky. Chcela by som sa spytat, ze "Vase vitiligo chytili" aj Vase deti? Lebo zevraj sa to dedi.

amyamyamy
29. jún 2016

@katka1981 Ahoj, vieš špecifikovať tú zmenu stravy? V tejto diskusii už jedna žienka písala, že keď prešla na rastlinnú stravu, tak sa jej ochorenie zmiernilo, tak ja by som túto teóriu nezatracovala 🙂

evkys
5. júl 2016

ahoj, ahoj :D tinusicka, to vitiligo skarede sa pravdepobne dedi, lebo ma ho moja mama a ja ako jedina zo 4 surodencov :(((((, dostala som to ako male dieta cca 3 rocne
fnuk

karetina
12. júl 2016

Ahojte,toto som nasla na nete,co nato poviete-www.powerhouse.sk/MELAN

tinusicka
14. júl 2016

@evkys diky ale si ma nepotesila ☹ ☹

evkys
14. júl 2016

@tinusicka ale ako pisem, som jedina zo 4 surodencov s touto chorobou , aspon zatial. Bratia aj sestra sa bez problemov opaluju, su cokoladovy a ja medzi nimi ako snehuliak...fnuk

greenbike
8. dec 2016

@miriamk2 Vitiligo mate do mesiaca max do troch vyliečené0905 758 759,nie je dedičná ,je to len porucha pigmentácie.UVB lampa rieši len symptom ,vráti sa to ,ale nikdy to lampa nevylieči -nepracuje v epiderme hlbkovo

greenbike
2. jan 2017

@greenbike nerozumiem prečo ste nevolali ,keď už viete ,že sa dá vyliečiť Vitiligo

evittam
2. jan 2017

@greenbike Nejdu pofiderne obchody?!😁😁😁

greenbike
3. jan 2017

pofidérne obchody?

greenbike
3. jan 2017

žiadna tma ani tá vo Vašom vedomí nie je neprekonateľná,tak prajem skoré osvietenie

aneta129
20. sep 2022

@dadulik dobrý den tu ste?

Strana
z6