icon

Zhoršenie úzkostí po zmene liekov: Čo robiť?

radka20991
29. jan 2025

Dobrý deň, prosím Vás 7 rokov bude co užívam AD, začalo to poporodnou depresiou, jasne ze sem tam sa mi stalo ze som mala úzkosť, pán doktor mi potom pred 4 rokmi zvýšil dávku AD, a na noc mi predpísal kventiax dve tabletky 25mg, bolo mi dlho dobre, aj vyššej pol roka som bola bez uzkosti.Ale minulý rok na jeseň mi znížil dávku AD, potom som dostala pár krát uzkosti,v v práci sme mali stresujúce obdobie, stále napätie, asi aj pol roka, aj v rodine sami stres nervozita, tak som si na koniec koncom decembra zase zvýšila AD tak ako som mala keď mi doktor na jeseň znížil, ale teraz od piatku sa mi zhoršilo, uzskoti, nechuť do jedla, bez nálady, spánok sa mi zhoršil, môže to byť ťažším obdobím keď sa mi tak pohorsilo? V pondelok som bola u svojho doktora tak mi kázal dávať AD tak ako som si začala dávať koncom decembra, nie dávku co mi znížil, plus mi kázal dávať dva krát za deň lexaurin a na noc mi zvýšil kventiax o polovicu?? Prosím Vás názor na to..ďakujem

76california
29. jan 2025

@radka20991
ak vieš po anglicky, pozri si bud podcasty alebo weby Dr. Georgia Ede, Dr. Christopher Palmer - obaja psychiatri Harvard University - určite odporúčam dodržať to, čo oni vo svojom výskume potvrdili...budem rada, ak sa potom cez IP ozveš

deti95060810
29. jan 2025

určite dodržiavať liečbu ako ti predpísal lekár...

deti95060810
29. jan 2025

@76california môžem ti napísať ip?

76california
29. jan 2025