icon

Žiletkami som si porezala ruky

kvetinka9378494
15. sep 2022

Dobrý deň,ženy prosím vás. Včera som mala skrat v hlave a porezala som si ruky žiletky keďže som na tom psychicky dosť zle. Viem,že to nie je riešenie. Prosím, čo by mi pomohlo .
Ďakujem

Žiletkami som si porezala ruky
Strana
z2
macekovam
15. sep 2022

@kvetinka9378494 daj si betadine ak máš na gazu a obviaz si to.. Alebo si navar repik a umyvaj si to... Alebo si to umy dezinfekčný mydlom a zaviaz...

lalenka33
15. sep 2022

Toto bude Vanda. Na svojom profile sa už neozvala, kde naposledy riešila, že sa reže. Už tú tému chcela založiť anonymne, ale vedela že to skončí na modrom komikovi a tam ju muž spozná. Skúste si niektoré zrezať kožu žiletkou a uvidíte, že to bude presne takto vyzerať. Mám 1 takúto jazbu pri členku a na kolene. Síce sa nerežem úmyselne ale som mantlavá a furt sa pri holení porežem.
Milá Vanda tebe už nepomôže nič. Liečiť sa nechceš len tu každých pár dní hráš dramaqueen bud pod svojím nickom alebo ,,anonymne". No si neskutočne čitatelná a ľudia, ktorí ťa dlhšie sledujú ťa hneď spoznajú. Ty by si si fakt zaslúžila od muža po hube a ako je vyššie písané za vlasy na akútne psychiatrické oddelenie.

vanda323
15. sep 2022

@lalenka33 Mila Lalenka, sklamem ťa ale toto niesom ja. Ak by som to ja bola pridala by som to na svoj profil...
Autorka má fakt škaredu ránu....viem čo prežíva je to nahromadenie emócií ktoré nevie spracovať

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
gabika0825
16. sep 2022

@kvetinka9378494 Tak teraz v prvom rade vyhľadať pohotovosť nech vám to ošetria, čo ste predpokladám urobili. A vyhľadať odbornú psychiatrickú pomoc. Nič iné vám nepomoze

zirafienka
16. sep 2022

@gabika0825 ešte keby si jej poradila, kde o 09.06 hod. nájde pohotovosť. To by bola vzácna informácia.

gabika0825
16. sep 2022

@zirafienka písala som to dodatočne

hadecka39
16. sep 2022

@zirafienka normálne v nemocnici by ju mali vziať na urgentné ošetrenie. No nemali by ju ani púšťať domov a rovno ju hospitalizovať na psychiatrii. Potrebuje odbornú pomoc

gertrudaosem
16. sep 2022

@maciatkoe prečo to zrazu musí byť každá Vanda??

Strana
z2