icon

Zimnica a bolesť ruky po očkovaní Pfizerom

petkarubi
14. máj 2021

Ahojte,mamka rano dostala prvu davku Pfizer,strasne ju boli ruka cela,ale az tak,ze plakala a dostala zimnicu..
Mal niekto tiez taku bolest ruky a zimnicu?
Moze si dat nieco odpolesti,pripadne paralen na noc?
Dakujem

Strana
z3
ell_mala
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
17. jún 2021

@ell_mala ja som mala stavy po druhej lepšie, než po prvej, fakt. až som sa čudovala, keďže všade čítam, že majú horšie alebo rovnaké. po prvej som síce nemala teplotu, ale tá hlava... a do toho na tretí deň brutálne bolesti v črevách, ale fakt. myslela som, že sa trhajú alebo čo. pritom hnačka žiadna. po druhej som mala 1 deň cca 37,6 (maximum, čo som namerala) a potom ešte zo 4 dni okolo 37,2 a prvý deň ešte bolesť tela ako pri chrípke a teda aj miernu zimnicu spojenú s tou teplotou. inak nič. úplná pohoda.... ja som to teda hodnotila omnoho pozitívnejšie, než stavy po I.dávke. lebo tam hlavne hlava a brucho. a tie ma bolievajú roky aj bez vakcíny, no a po nej som to nevedela rozoznať, čo môže byť z nej a čo nie. ale bolesti boli podstatne silnejšie, takže predpokladám, že to bola kombinácia mojich diagnóz s vakcínou.

kaki3
17. jún 2021

@ell_mala Nestresuj sa dopredu zbytocne 🙂 Hlavne hlavu v pohode maj, to myslim, ze tiez je dost podstatna vec 😉 Ja som sice mala, ze ma ruka bolela, ze som sa citila taka unavena, ale to proste nie je nic strasne, coby sa nedalo vydrzat 🙂

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
22. jún 2021

@ell_mala to by som netvrdila, že čím horšia reakcia, tým viac protilátok. akosi to chvíľu tvrdili o doslova prekonanom covide, ale ani to nebola celkom šablóna, lebo moja dcéra mala o niečo lepší priebeh ako ja a viac a dlhšie protilátky, než som mala ja 🙂 ale šlo o prekonaný covid. očkovanie je predsa len o inom. množstvo starších ľudí nemalo vôbec žiadnu reakciu a verím tomu, že budú mať ochranu.

panelacikova
22. jún 2021

@ell_mala a minule som sa rozprávala s mojim fyzioterapeutom a on mi povedal, že až na tretí deň (tiež Pfizer) dostal také bolesti ako pri chrípke. bolesti svalov hlavne. inak že nič. a dva dni že absolútne nič 🙂 tak uvidíš, možno ešte čosi zabolí 🙂

luccija
22. jún 2021

@ell_mala ludia tak cakaju, ze im nieco bude, ze si vykolajena, ze Ti nic nie je🙂ved si daj po case spravit protilatky a uvidis..kamaratka sestricka mala po 2 davke a mesiaci nic moc.druha velmi vysoke je to indi.Moje kolegyne po ockovani museli na 3 den odist domov prve 2 dni mali volno, ja som bola den taka nijaka...a strasne strasne ma smadilo

kaki3
23. jún 2021

@simca06022011 hej hej, akoze neviem ci k migrene ja by som svoj stav prirovnala, ale teda hlava ma bolela. Najlepsie mi bolo tak, ze ticho, ale som rada, ze o dva dni som uz ani nevedela. Myslela som, ze to zvladnem, ze akoze bez nejakej tabletky alebo tak, ale zbytocne je premahat sa. Tabletka mi aspon ulavu priniesla.

derdia
23. jún 2021

@petkarubi ved nech si da paralen! Ano je to normalne....

kaki3
23. jún 2021

@ell_mala nie kazdy musi mat nejaku reakciu, ja na tvojom mieste by som sa tesila, ze nic, ze mozes normalne fungovat 🙂 Akoze podla toho, co som pocula, tak kadejako to ludia zvladaju, nezvladaju, ale na to vsetko myslim, ze aj ja som dobre obisla, ze som bola len umotkana a ma hlava bolela. Neda sa spolahnut na tie protilatky, ze co a jak bude.

jana_vaj
30. jún 2021

@kaki3 Nemáš vôbec za čo, som rada ak ti to pomohlo, lebo teda kadejako tieto veci prežívame a dobré je, že už vieš čo čakať, hlavne nerobiť zbytočne paniku a zbytočne sa vystresovať, lebo teda to robievam aj ja často, že sama seba úplne vyhecujem, vystresujem a mnohokrát ozaj zbytočne. Potom ten cetalgen, čo som ti písala tak ten je fajn nielen pri takýchto problémoch a bolestiach, ale aj pri bežných bolestiach hlavy napríklad a aj pri teplote.

kaki3
1. júl 2021

@jana_vaj uz ano, ale super je to, ze samotne to ockovanie je take, ze som o tom ani pomaly nevedela a slo to celkom rychlo takze to v pohode. Akurat v sobotu ide aj svagrina, tak uz som jej dala instrukcie, ze co mne pomohlo 😀
Dakujeeem to je dobre vediet 🙂

Strana
z3