Zimnica a následná bolesť chrbtice

6. sep 2023

Dobré ránko. Z pondelka na utorok ma v noci chytila zimnica a následne bolesť chrbtice. Cez deň mi to prešlo do krčnej chrbtici, neskutočný tlak do hlavy pri každom možnom pohybe. Pri zaklone dozadu ma neskutočne bolí krk. Asi zaseknuté niečo alebo ja neviem. Tuto noc pohode, len neskutočne som sa potila. Teraz ráno zas bolesti chrbtice a pocit na zvracanie, slabá bolesť žalúdku. Môže ma bolieť z chrbtice žalúdok?
Volala som obvodnej a pýtala som sa na injekciu a otázka od nej znela, že načo akože chcem injekciu. Ja už neviem čo mám robiť. Dve deti, domácnosť. Musím fungovať.

tenerifka
6. sep 2023

ja som takto mala kedysi covid, ale nebolo to az tak s bolestou hlavy, taku bolest mavam z presilenia, ak napriklad dlhsie mixujem a tlacim na mlyncek, alebo cistim dlhou kefou dno bazena a vyvijam na siju tlak. Vtedy mi do pol hodiny zaberie Ibuprofen 200 (mala davka), a staci len 1 tableta a prejde to

luccija
6. sep 2023

Môžeš...mňa, až napínalo na zvracanie.Dajsi Iiek od bolesti a guajacuran na uvoľnenie svalstva, magnézium...treba to uvoľniť, ponaťahovať pozri si cviky na uvoľnenie krčnej chrbtice a každý deň sa chvíľku ponatahuj.Ja cvičím na YouTube podľa rýchla fyzioterapia má dobré cviky na krčnú Alebo k neurologovi ortopedovi ti môžu dať obstrek, ale nerozumiem obvodnej veď Ti mala predpísať Flector, alebo niečo a poslať Ta ďalej.Aj Ibalgin 400 pomôže dávaj si viac x denne
@tenerifka mne sa to stáva po dlhšom bicyklovaní či umývaní okien

tenerifka
6. sep 2023

@luccija ano, aj mne po umyvani okien, ale az na druhy deñ, zvlastne....v ten prvy deñ nic

luccija
6. sep 2023

@tenerifka ja to mám vždy zo svalovice a až ten 2, 3 deň.Su to pohyby čo bežne nerobíme minule som strihala veľa levanduli a mala som svalovicu na dlani aj krku.

tenerifka
6. sep 2023

@luccija ja tak vzdy rozmyslam, ze co som to deñ-dva predtym robila, ze ma to znova chytne....ale je to fakt hnusna bolest, bez tabletky sa to neda zvladnut, potom si niekolko dni/tyzdñov davam pozor, a ked na to zabudnem, stane sa to znova. Manzel ked ma vidi s tou dlhou kefou pri bazene, tak mi sam pripomina-poloz to, nerob to😂

janka_266
6. sep 2023

Nezltne vám pokožka? Tmavý moc? Ja som tak mala pri žltačke.

autor
6. sep 2023

@janka_266 Nie, nie. Nič také.

autor
6. sep 2023

Baby, na koniec to vyzerá s tým žalúdkom na virózu. Chrbát mám na kašu už veľmi dlho. Dala som si probiotiká, zabudla som poznamenať, že som nejedla včera cely deň a dnes tiež nič.

matkaleskova
6. sep 2023

Mne na bolest hlavy aj chrbtice pomohol Revitanerv Strong. Beriem ho uz dlho a celkovo sa citim lepsie, uz neberiem ani tabletky od bolesti. Ale tiez kym som prisla na to, ze z coho ma ta hlava vlastne boli, tak preslo kopu casu.