Zirkónové zuby: Oplatí sa do nich investovať?
Ahojte, mám 40 rokov a zuby ako na foto…. už niekoľko rokov rozmýšľam, že by som si dala zuby urobiť, no zubárka ma vždy odhovorí, že vlastné sú vlastné, že slúžia a nie je to najhoršie. Nechcem vymýšľať, ale hanbím sa usmievať. Predné jednotky mám už odumreté, tmavnú a vybieliť sa to nedá. Ostatné zuby kde tu plomba, ktorá zachádza do hneda, tiež nejde vyčistiť viac….
Nechcem to ľutovať, je to už raz a na vždy ….
Poraďte, ďakujem.

po estetickej stranke by som ja jemne dorovnala jednotkz, ma vacsi oblucik v rohu, nez druha
po zdravotnej stranke trosku trpnem, co ide byt, na jednej strane akoby nezahryznem uplne k spodnym zubom, na druhej citim hrubsi material smerom k podnebiu, teda pri rozpravani do toho narazam jazykom, ale co ma trapi najviac, ze mrtva jednotka sa trochu ozyva a odkedy riesim tieto zuby, boli ma hlava rano a vecer, lebo kvoli tomu zhryzu zatinam v noci zuby na jednej strane
@anonym_autor tato foto bola hodinu po nasadeni, mam pocit, ze uz mi dasno trosku kleslo a je to prirodzenejsie
@frzeiovn obe jednotly mrtvr, sfarbene kadejako, krehke, ostatne zive, obrusila mi vsetky zuby (10) na “koliky” a na to nasadila zubarka mostik deleny ma 3 casti, som z BB… najhorsie je ta reč, mam pocit, ze hrozne rozpravam :(((( a unavuje ma artikulacia
@anonym_autor Preco nebolo mozne len zbrusit povrch a nasadit fazety? Preco Ti to zbrusili az na "koliky"? Ja si chcem dat fazety, akurat jednu jednotku uz mam mrtvu a sfarbenu...
Ak to nie je tajomstvo, prosim kolko Ta to stalo? A ako dlho to cele trvalo odkedy si prisla na prvu konzultaciu? Cize ako dlho Ti vyrabali tie zuby? Dakujem

@anonym_autor
Neboj zvykneš si, farba je pekná, a kde ti to robili? Len hlavne aby si bola spokojná,no...
Robili ti to na tvoje obrúsené, alebo si mala mrtve alebo ako?
@frzeiovn obe jednotly mrtvr, sfarbene kadejako, krehke, ostatne zive, obrusila mi vsetky zuby (10) na “koliky” a na to nasadila zubarka mostik deleny ma 3 casti, som z BB… najhorsie je ta reč, mam pocit, ze hrozne rozpravam :(((( a unavuje ma artikulacia