icon

Získaná alergia v tehotenstve

siss98
14. feb 2022

Dobrý deň, prosím vas stretli ste sa s niečím takýmto?
Stalo sa mi to najskôr v polke decembra to som ešte nevedela ze som tehotná a zedla som banany v cokolade a opuchla mi cela pera a trpli mi ruky ze aha alergicka reakcia a včera doniesli krstný dake tie štrúdle od kubika a zas mi napuchla pera, nerozumiem tomu nikdy sa mi to nestalo a nikdy som na nic nebola alergická

klip0
14. feb 2022

Mne sa celé tehotenstvo objavovali nové a nové alergie..

siss98
autor
14. feb 2022

@klip0 naozaj? Aj to dr nejako riešila? Bojim sa že to kus ohrozí dieťa..

klip0
14. feb 2022

@siss98 neriešila, vraj nemám jesť čo mi robí zle. Tak som nejedla 🤷🏻‍♀️ vraj to po pôrode môže odznieť. Zatiaľ som ale nemala odvahu skúšať jesť také veci na ktoré sa mi spravila alergia, keďže dojcim

siss98
autor
14. feb 2022

@klip0 ked u mňa je to furt niečo iné 😀

kiki68
14. feb 2022

@siss98 jasne, moze to byt iba docasne. Ja som v tehu nesmela xy veci, tie reakcie boli tiez zle

siss98
autor
14. feb 2022

@kiki68 Sranda, toto je moje tretie tehotenstvo ale nestalo sa mi to ešte.. no musím si dávať pozor.. len to je pruser ze zatial to bolo z dvoch rôznych vecí.. môžem sa spýtať len zo zvedavosti ake pohlavie ste čakali ked sa vas vyskytla alergia? 😀

klip0
14. feb 2022

@siss98 aj u mňa bolo, cca na 10 potravín sa mi spravila alergia 😅🤷🏻‍♀️

kiki68
14. feb 2022

@siss98 cakala som chlapca 😉

siegi
15. feb 2022

@siss98 u mnA sa pocas tehu objavila alergia na ryby. A na vianoce sa reakcia zopakovala, to uz som ale bola pol rok po porode. Cakam momentalne na termin u alergo a som zvedava. Dufam ze to bude len nieco prechodne. Citala som clanky ze hormonalne vykyvy dokazu rozhadzat imunitu a moze sa menit alergie