icon

Zistí lekár, ak nevyberiem liek s elektronickým receptom?

16. apr 2025

Ahojte, zistí lekár, ak si nevyberiem elektronický recept v lekárni? Ďakujem 😄😅

Strana
z3
eliska13
19. apr 2025

Zložiť sa z tinnitu vôbec neznamená, že si labilna😉tinnitus sa lieči a dá sa veľmi dobre stabilizovat.A zistí to, ale tak snáď si dospelá a vieš si to obhajit

autor
19. apr 2025

@eliska13 👍

glade22
19. apr 2025

Joj, veď sa ukľudnite. Väčšine z nás sa určite stalo, že sme nebrali lieky, ako lekár kázal , tak zase nemoralizujme. Autorka spravila chybu, poucila sa z toho, môžme ísť ďalej
S lekárom treba komunikovať, keď sa pacient cíti lepšie, treba povedať. Potom chodia zbytočne na kontroly pacienti, čo to už nepotrebujú a tí, čo potrebujú, nemajú termín.
Lekár si to vie pozrieť, ale teda aspoň v programe, čo ma môj manžel v ambulancii nič na červeno nesvieti, len tam chýba dátum vybratia. A teda fakt nemá čas to študovať, kto si čo vybral.

mimka1402
19. apr 2025

@glade22 Vieš čo nazvať ľudí blaznami. Z ďalšej stránky psychiatrov je naozaj málo a mnoho ľudí nevie sa k nim dostať takže ľudia, ktorí zdržujú liečbu a nesúhlasia s Ad, tak zbytočne berú čas, ktorý by využil niekto kto o pomoc naozaj stojí. Hlavne zbytočne autorka bola nepríjemná, čo úplne tomu neprospelo... O vybratie liekov úplne v tomto celom nešlo.

autor
19. apr 2025

@mimka1402 sa ukľudni, keď nevieš čítať, ja som ľudí blaznami nenazvala, to na mňa tu útočíte, že tie AD potrebujem. A nepríjemná som nebola, nenechám sa zase tu urážať. Len som sa bránila, ale normálnou konverzáciou, žiadne urážky som nepoužila na rozdiel od vás. Sama som priznala, že to bola hlúposť odomna a nabudúce mu poviem.

autor
19. apr 2025

@mimka1402 a o vybratie liekov išlo, keďže téma bola založená kvôli a nie aby ty si tu posudzovala, či ja tie AD potrebujem alebo nie. Ako si to môžeš dovoliť? Ešte si vymýšľať, že píšem na FB a podobné somariny.

autor
19. apr 2025

@glade22 Ďakujem. Súhlasím. Som tu už viackrát písala, že mu pri budúcej kontrole poviem. Lenže rypači si idú stále svoje. Chcela som mu povedať, ale som zaskratovala, som sa bála, že bude nahnevaný, že si " rozkazujem, čo chcem a čo nechcem, niektorí lekári to nemajú radi. Ale nemôžem tam chodiť zbytočne, je to aj pre mňa stratený čas aj peniaze.

Strana
z3