Zistia lekári nikotín v krvi po vapingu?
Ahojte, chcem sa opýtať dnes (piatok) som mal elektrickú cigaretu asi 15 ťahov a v pondelok mám ísť na prehliadku a budú mi brat aj krv. Zistia mi, že mám v tele nikotin ? Ďakujem za pravdivé odpovede 🙂
nikotin sa v tele drzi 2 dni a na beznej prehliadke sa na neho nerobi rozbor z krvi, co viem
Na bežnej prehliadke sa zisťujú len základné veci.
Úprimne pochybujem, že aj pri cielenom odbere a cielenej analýze by to po 3 dňoch zistili...
@mabenn chodí do deviatky na ZŠ, tak asi rodičia nie sú nadšený
@nikolas1125555 naozaj sa zamysli či ti to stojí za frajerinu stať sa závislým otrokom fajčenia, ide to aj do peňazí aj ti to ničí zdravie a nebudeš slobodný
@maranco Dobrý, nie ja nefajčim pravidelne. Dnes mi to kamaráti dali aby som to vyskúšal ale v budúcnosti to robiť nechcem. Ale ďakujem 🙂
@adri266 chodím do 9 triedy. A ako som už spomínal nefajcim, iba som to vyskúšal 😉
@nikolas1125555 nájsť si kamarátov ktorí ťa podržia aby si mal zdravý životný štýl
Fajčením nebudeš šťastnejší, ani ťa to nenaučí lepšie zvládať stres, do budúcna ti to len prinesie problémy.
nie, nezistia, toto sa na preventívke nekontroluje, ale keby si fajčil pravidelne tak sa to dá zistiť podľa rôznych príznakov
@mabenn Presne, v 15-tich som aj ja obcas potiahla jednu dve cigarety s partiou, iba aby som bola "cool", ale v zivote som nikdy normalne nefajcila, nikdy som si ani len krabicku nekupila.
Nič to nezistia. Nestresuj. Nikotín sa na preventívke určite nezisťuje. A už to nerob.
@nikolas1125555 isto nezistia.robili sme to aj my poniektorí,na čo budeš v starobe spomínať 😉
tiez by ma to zaujimalo o 2 dni mam odber z krvi a moču na choresterol a cukrovku a neviem ci mi to tam nenajdu nikotin :(
Môžem sa spýtať jak dlho budem mať v krvi nikotín (žuvači tabak) jak dlho sa drží nikotín v krvi keď použije zuvaci tabak

@nikolas1125555 nie