icon

Zlatá žila po pôrode

radka_245
24. jan 2019

Po pôrode mi vyšla zlatá žila to môže byť z toho že som veľmi silno tlačila ??? ale museli ma aj zašívať Hrozné bolesti mám Keď idem no veľkú toaletu ' nejaké dobré rady alebo nejaké recepty na prírodno alebo niečo také lebo som z toho veľmi zúfalá a neviem či to mám riešiť s lekárom neviem kam mám ísť

pininka
24. jan 2019

@radka_245 dubova kora, hemostop, mne pomáhal aj repík.

mala_bodka
24. jan 2019

@pininka ano zvykne vzdy po porode tlacenim ..mne vysla este pred porodom a za 4 dni mi ju stihali kvapky - fine6 🙂

nelinka2009
24. jan 2019

@radka_245 lzbehni k lekárovi, istota je istota a lekár je tam na to...

iveta143
24. jan 2019

mne vybehla par tyzdnov pred porodom ,ani chodit ani sediet som nemohla...a aj po porode som ju mala...mala som aj mast z dubovej kory,ale nic moc...skor mi zabrala faktu mast....vela pit, jest potraviny s vlakninou,mne pomahaju aj jogurty,kysle mlieka, atd....aby na velkej toalete to nebolo utrpenie,lebo tvrda stolica to len zhorsuje a velmi to boli...po kazdej potrebe a pred kazdym osetrenim umyt cistou vodou...

eri444
24. jan 2019

Je na to fajn dubová kôra, dostať ju kúpiť aj v lekárni, no je to také, či zaberie alebo nie. Ak máš príliš veľké bolesti a máš ju moc von, tak by som to neriskovala a zašla si k lekárovi.

radka_245
autor
24. jan 2019

@eri444 dost velku ju mam

eri444
24. jan 2019

Noo tak by som asi neváhala, byť tebou.

radka_245
autor
Autor odpoveď zmazal
tamarka9
24. jan 2019

@radka_245 ja som mala z tlačenia tiež dosť veľkú, po pôrode som sa stále sprchovala a vždy ju natrela hemostop gél a za 2-3 týždne bola úplne fuč. Veľmi si ten gél chválili maminy v skupinke a fakt je výborný

11mirka22
24. jan 2019

@radka_245 faktu čipky

lubi40
24. jan 2019

@eri444 asi 50% zien ma po tehotenstve a porode hemoroidy. Ak ta to velmi boli, samozrejme, ze to treba riesit s lekarom. Moze ti dat lieky, ktore sa mozu brat aj pri kojeni. Mne pomohla kombinacia masti a tabliet na riedenie krvi. Ale je to dlhodoba vec, necakaj, ze sa to za tyzden poriesi

melinnda
24. jan 2019

Ja som to mala teraz prvy krat v zivote v 31tyzdni. A pomohla mi na to masticka doloproct.

egrznar
25. jan 2019

Mne vzdu pomaha masť a cipky avenoc.
Rychlo to zaberá.

janulka2811
25. jan 2019

Zakup si hemostop tablety aj s mastickou je to bakik v cene do 30e no pomoze.

tatranka4
2. feb 2019

Preane taky problem som mala aj ja na velku som isla raz za dva dni niekedy tri a vzdy som pri nej prezivala druhy porpd po pol roku sa mi to upravilo jedla som vela susenych sliviek a ked uz nepomahalo ani to pri prehliadke s to povedala gynekológovi predpisal mi cipky aj tie pomohli

tatranka4
2. feb 2019

A hlavme veľa vody lebo este ked dojcis vsetko ide do mlieka a tebe uz vela neostane

whatever1
3. feb 2019

@radka_245 au, mala som to iste po porode, zvacsilo sa to to mega rozmerov a cely pobyt v nemocnici som nesla na velku zo strachu. Poporodne zranenia boli nic oproti tomuto. Na vizite som si vypytala lieky, dali mi faktu mast + faktu cipky a este neake a analgetika a po par dnoch zabralo. Na jednoduchsie vypradzdnovanie mi velmi pomohli glycerinove cipky. Ale ak ti nic nepomaha urcite navstiv lekara.