Zlatý stafylokok - liečba
Ako ste sa zbavili tejto infekcie? Svagor bral aj antibotiká ale stále ma tú kožu skaredú.
jaj to neviem sestra mi len to napísala,že zlatý stafylokok vyšiel zo steru u kožnej.
@ajka10000 tak ked nevies info blizsie ako mame poradit?
@msnesquik a mrsa sa da vyliecit?mas s tym skusenost?
@liliputka2131 ano, mrsa v nose u blizkeho pribuzneho, kupanie v specialnom mydle a vytieranie nosa 3x denne tiez takym sprejom...nasledujuci vyter bol negativny
@msnesquik a ked je mrsa v rane ?vo vnutri po laparoskopickej operacii a napadla uz mocovy mechur a atb po 5mesiacoch nezaberaju aj taka vazna sa da vyliecit?to specialne mydlo je aj na taku mrsu ?ktora je v posve?
@liliputka2131 uff, to mydlo sa vola octenisan, ona sa len cela mydlila tym roztokom, nebolo to az take rozsirene asi...a citlivost na atb bola urobena? Mam informaciu, ze zabera biseptol, ak nan nie je alergia
Resp.ona mala citlivu bakteriu na tuto kombinaciu atb..v posve to vobec neviem ani, ze moze byt, ale pri takychto vnutornych veciach asi uz len tie vhodne atb a posilnovat imunitu
@liliputka2131 este sa pouziva na tuto pliagu aj koloidne striebro
@msnesquik kolegyna to dostala v aprili po laparoskopickej operacii nadoru na vajecniku a od vtedy sa trapi v kuse atb nic nezabera taka hrca na bruchu sa jej spravila chceli by sme jej daco kupit volnopredajne ale nevieme co od aprila strieda atb a nic stale vysledky zle najprv bola v posve a teraz jej uz napadlo cely mocovy mechur dva dni jej bolo ok a zase je zle
Podla na má obyčajného stafylokoka ta atb začina zaberať .
masť

@ajka10000 ma obyc zlateho stafylokoka alebo mrsu?