Žlčníkové záchvaty
Pred 3oma tyzdnami som mala zlcnikovy zachvat. Par dni predtym mi uz nebolo dobre tak som si dala dietu. Po zlcnikovom zachvate som den nic nejedla iba pila. Na dalsi den som sla k dr. Krv ok. Usg ukazalo zahustenu zlc v zlcniku, ale to bol vraj dosledok toho ze som den predtym nic nejedla a ani nepila vela. Odvtedy mi ale nie je dobre. Takmer kazdy den citim tupy tlak v zlvniku, nevolnost, 2x som si uz musela dat aj algifen lebo ma pichalo v zlcniku. Jem uplne dietne veci, nic mastne, nic sladke, nic tazke. Na gastro ma objednali uz koncom septembra. Co dobtedy? Beriem teraz pankreolan a isochol. Ale ze by to malo nejaky efekt, no neviem…
@anonym_autor modliť sa, aby si to vydržala dovtedy, ak ti bude veľmi zle, choď v noci na pohotovosť, nepustia ťa domov a možno aj rovno zoperujú. Aspoň ja som tak mala pár rokov dozadu, tiež mi dali termín skoro o pol roka, a vraj keď dovtedy budem mat bolesti, mam ísť na urgent, aj tak bolo, ešte tu noc ma operovali ako akútny stav 🙈
@anonym_48b314 mala si kamene? Alebo tiez bol zlcnik cisty?
zahustenu zlc mas preto lebo neprijimas tuky, tak sa ti skoncentrovala.
zahustenu zlc mas preto lebo neprijimas tuky, tak sa ti skoncentrovala.
@anonym_fcf87b noo, neviem si predstavit tie bolesti keby ze si dam syr alebo prazenicu, ked po dietnom jedle ma v nom picha
@anonym_autor dufat ze nebudes mat dalsi zachvat
Znama mala zachvaty aj z obycajnej cistej vody
@anonym_autor mam podobne problemy ale uzivam rovachol a dieta. Je aj febichol. Mam to mesiac a vracia sa to pri poruseni diety. Cakam na sono. Krv som mala ok.
@anonym_autor dufat ze nebudes mat dalsi zachvat
Znama mala zachvaty aj z obycajnej cistej vody
@taktotedanie znama mala kamene? Alebo v podstate tiez ziaden nalaz na sono?
@anonym_autor mam podobne problemy ale uzivam rovachol a dieta. Je aj febichol. Mam to mesiac a vracia sa to pri poruseni diety. Cakam na sono. Krv som mala ok.
@anonym_f788ad a co jedavas?
@taktotedanie znama mala kamene? Alebo v podstate tiez ziaden nalaz na sono?
@anonym_autor piesok/blato , to sa vytvori casom, tiez si to pestovala kym sa odhodlana na operaciu, zschvaty uz mala aj z pohara cistej vody
Klasicke kamene tato znama nemala

@anonym_autor modliť sa, aby si to vydržala dovtedy, ak ti bude veľmi zle, choď v noci na pohotovosť, nepustia ťa domov a možno aj rovno zoperujú. Aspoň ja som tak mala pár rokov dozadu, tiež mi dali termín skoro o pol roka, a vraj keď dovtedy budem mat bolesti, mam ísť na urgent, aj tak bolo, ešte tu noc ma operovali ako akútny stav 🙈