Zlé pečeňové výsledky: Čo môžu znamenať?
Ahojte, mam zle pecenove vysledky podla krvi. Dr mi nic nechcela potvrdit ani povedat dnes cez telefon ze az v pondelok mam prist ale ja to nevyrzim do pondelka som uplne s nervami v riti… viete mi prosim povedat co tie vysledky znacia a ako je to vazne? Lebo ja podla google fakt neviem raaz jedno znaci inde zas druhe…
Mam nadvahu 125kg ale uz som rozhodnuta zacat cvicit..alkohol prilezitoste… sladke nejedavam a moj problem je ze jem az vecer ked mam konecne klud… 😔😔😔
@bublinka1426 uz mas vysledky ct?
@jerrynus mam je to OK takze ma posielaju dalej
@bublinka1426 tak mam sono brucha zasebou… ale netusim co ten vysledok znamena dr povedal ze mi to moja dr povie… nevies co to znamena?
@jerrynus no mas zvacsenu pecen, asi mas trocha nadvahu, ale skus napisat na Zdravotnici na MK oni ti lepsie povedia. ale nemas tam ziaden nalez, pisu bez loziskovych zmien.....to je dobre.pankreas nebolo vidno.
mozno ti lekarka predpise daco na pecen, asi aj dieta....
@bublinka1426 mam nadvahu 125 kg ale uz stym idem nieco robit..a tie oblicky nevies preco jedna je velka a druha mensia?
@jerrynus myslim si ze nik nema 2kusne organy rovnake. uplne identicka velkost. aj tam mas bez evid lozis zmien...skus na tych Zdravotnici na MK napisat.
@bublinka1426 dakujem ❤️ uz som tam napisala do tej skupiny…
tie pecenove mas zvysene iba uplne minimalne, ja som mala 600 % prekrocene hodnoty po viroze..