icon

Zlé pečeňové výsledky: Čo môžu znamenať?

jerrynus
6. dec 2024

Ahojte, mam zle pecenove vysledky podla krvi. Dr mi nic nechcela potvrdit ani povedat dnes cez telefon ze az v pondelok mam prist ale ja to nevyrzim do pondelka som uplne s nervami v riti… viete mi prosim povedat co tie vysledky znacia a ako je to vazne? Lebo ja podla google fakt neviem raaz jedno znaci inde zas druhe…
Mam nadvahu 125kg ale uz som rozhodnuta zacat cvicit..alkohol prilezitoste… sladke nejedavam a moj problem je ze jem az vecer ked mam konecne klud… 😔😔😔

Strana
z4
miamia04
Autor odpoveď zmazal
jerrynus
autor
14. dec 2024

@bublinka1426 uz mas vysledky ct?

bublinka1426
14. dec 2024

@jerrynus mam je to OK takze ma posielaju dalej

jerrynus
autor
17. dec 2024

@bublinka1426 tak mam sono brucha zasebou… ale netusim co ten vysledok znamena dr povedal ze mi to moja dr povie… nevies co to znamena?

bublinka1426
17. dec 2024

@jerrynus no mas zvacsenu pecen, asi mas trocha nadvahu, ale skus napisat na Zdravotnici na MK oni ti lepsie povedia. ale nemas tam ziaden nalez, pisu bez loziskovych zmien.....to je dobre.pankreas nebolo vidno.
mozno ti lekarka predpise daco na pecen, asi aj dieta....

jerrynus
autor
17. dec 2024

@bublinka1426 mam nadvahu 125 kg ale uz stym idem nieco robit..a tie oblicky nevies preco jedna je velka a druha mensia?

bublinka1426
17. dec 2024

@jerrynus myslim si ze nik nema 2kusne organy rovnake. uplne identicka velkost. aj tam mas bez evid lozis zmien...skus na tych Zdravotnici na MK napisat.

jerrynus
autor
17. dec 2024

@bublinka1426 dakujem ❤️ uz som tam napisala do tej skupiny…

falbala132
17. dec 2024

tie pecenove mas zvysene iba uplne minimalne, ja som mala 600 % prekrocene hodnoty po viroze..

Strana
z4