icon

Zlepšil sa vám po schudnutí zdravotný stav?

matafri
18. jún 2019

Ahojte...chcem sa opytat na skusenosti ludi ktorym sa podarilo schudnut, ci im to pomohlo vyriesit ich zdravotne problemy. Mam dost velku nadvahu uz od detstva, nikdy som nemala ziadne zdravotne problemy no v poslednom case sa stale nieco nove objavi a davam to do suvislosti aj s mojou obezitou. Pomohlo vam schudnutim poriesit zdravotny stav aspon ciastocne? Hladam.motivaciu a inspiraciu do chudnutia mozno aj pre ostatnych. Dakujem

daniell_ka
23. jún 2019

@0silvia0 Aj mňa bolia kolená.Boleli ma aj včera ale podľa lekárov som zdravá a nič mi nie je.Tiež neznášam beh.Ja behám pretože sa mi tým prekrvuje telo.Lepšie mi pracuje srdce, mám menej bolestivú menštruáciu, potrebujem kondičku pretože inak by som nepreplávala bazén.Rýchlejšie sa spotím čiže vylúčim toxíny z tela a spálim rýchlejšie kalòrie než chôdzov.Včera som si to odmerala aj tep.Takže áno neznášam to ale robím to preto, že mi to pomáha vo viacerých veciach.Robím to pre seba.Mne ide aj o zdravie nie len o výzor.Ja to mám z práce 3km ale o 22:00 sama nepôjdem a potrebujem sa vyspať čiže preto behám aby som to aj dohnala kedže cvičím pred prácou a je to pre mňa pohodlnejšie tie kalòrie spáliť za 15 minút.Samozrejme po 8km denne spáliš toho aj ty veľa.

0silvia0
23. jún 2019

@daniell_ka no slachovite plavkyne nejako nemám v okolí ani nesledujem tento druh športu, takže toto neviem posúdiť...

sense
23. jún 2019

@daniell_ka mne nrmusis vysveylivat ani radit co robit ja nemam 100kg a v kondicke a zdravi sa udrzujem aj bez behania...a o mna sa bat nemusis ja nesedim cely den doma na riti...takze asi tolko...prajem peknu nedelu, ty si chod radsej zabehat a hlavu vyvetrat alebo behat do nemotu na pase,ja sa odreagujem pri svojom sporte 😉 sporte kt ma bavi a nerobim ho nasilu

daniell_ka
23. jún 2019

@0silvia0 Niektoré sú len vymakané, že to vyzerá dobre ale niektoré sú už naozaj bez ženskej krivky bez pŕs, bokov.... som tam pomerne každý deň ale takto vyzerať až nechcem.Ja chcem byť len zdravá a pevná a mať kondičku.

daniell_ka
23. jún 2019

@sense Ja si pôjdem zaplávať dnes 😘 No o tej kondičke by si toto mohla napísať keď zabehneš 12minútovku lebo keď toto človek nezvládne žiadnu nemá.Myslím, že ani policajné skúšky nezrobí človek čo nevie behať a ja s tým problém nemám takže pre mňa za mňa si mysli, že kondičku máš.To, že niekto vie chodiť v kuse 3 hodiny je úplne niečo iné.Ja som chodila 11/ 6 dní v týždni a kondičku som nemala ani náhodou+ som ťahala 130kg za sebou.Kondička sa meria behom ... čím to asi je, že žiadna skúška nie je o prechádzke.Aj ja ti prajem peknú nedeľu 🙂 a rob čo chceš 😂 ty sa choď radšej dať pretek v jedení lebo si nejaká wrrrrr.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka Aha takze ak niekto nebeha tak nemá žiadnu kondicku?! 😂😂😂😂😂😂😂

sense
23. jún 2019

@daniell_ka ja som v praci a odchodenych mam uz 10km od rana...okremvtoho nemam problem s kondickou...a ani problem odbehnutv kuse 12min...to si len ty myslis ze vsetky sedia doma a nic nerobia len ty sa hybes...lebo behas...

sense
23. jún 2019

@evittam veru to pobavilo.... zas som sa niecomu priucila...

evittam
23. jún 2019

@sense Asi tak. Vsetky co nebehame tak sme bez kondicky a lenive s rozkysnutym zadkom. 😀😋

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam Nie nemá.A to ti povie každý človek čo robí v ozbrojených zložkách alebo je majster sveta v nejakom športe.Kondička sa nebuduje keď má človek tep 80 ale minimálne 170 To by sme asi netahali policajtov z bazéna keby nejakú kondičku mali.To, že ťahali váhu a v polke bazéna sa začal topiť lebo nevládze... a nie jeden.12ti za deň.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka To je tvoj nazor. Ja tiez zabehnem 12stku bez problémov. A nebeham ako pises. A mam kondicku. Suhlasim s
@sense

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam To, že má niekto rozkysnutý zadok neznamená, že nemá kondičku.Zase mi tu nepleť jablká a hrušky.Kolegyňa ma cez 100 kg a odpláve všetko bez problémov.A hej len vďaka tomu, že v mladosti makala a plávala o život, behala, cvičila.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka A prosím ta, tie tvoje ozbrojene zlozky si uz konecne vopchaj vies kam. Nemiesaj sem profesionálov. Nikto nie je zvedavý na tvoje super ozbrojené zlozky a spol. Btw.plne dutych hlav. Cest vynimkam.

0silvia0
23. jún 2019

@daniell_ka no ja som bez pŕs a bez bokov odjakživa a to nie som sama šľacha, len jednoducho taky typ postavy😭, ale mam aspoň zadok a pekne nohy🥴

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka Jedina co tu pletie piate cez deviate si sama. Cize ak nebeham nemam kondičku. Ale 100kg kolegyna ju ma lebo v detstve behala.😂😂😂😂 Parada. To mate v ozbrojenych zložkách 100kg kolegyne? Asi kancelárska krysa...

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam To ja už posúdiť neviem či to zabehneš alebo nie.Na internet sa dá popísať všeličo a realita môže byť iná.Bez problémov nebehám ani ja čo behám.Bez problémov nebehá ani môj chlap.Zabehnúť to môžeš ale nie bez problémov.Môj chlap je bordový a fuňí keď ide 15 minút 16km/h

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka A teraz si napísala uplnu pravdu-sem mozes napísať čokoľvek. A nielen ja ale aj ty. A ty vies o mne velke nic cize to ci ja zabehnem nieco bez problémov viem hadam ja osobne a nie ty. Ale vdaka za nazor. Pekny den. Idem si zacvicit.

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam V akom detstve? Je bývala hráčka, rozhodkyňa a trénerka.Má už trošku viac rokov než ja a určite by si ty neodplávala to čo ona.Kedže aj plávať treba vedieť.Nie toto čo polovica z vás vystrája v tom bazéne.To okolo plávania ani nešlo.70 ročný dedko by vás dal dole.Či vek hraje nejakú rolu? :D Nie mi tu máme ľudí čo aj s prekážkou nemajú problém makať.Juj aj s operovanou nohou.Aj s kolienkom boľavým 70 ročný dedko zabehne.

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam No veď píšem.Nemôžem to potvrdiť ani vyvrátiť.Aj tebe prajem pekný deň.

beky1813
23. jún 2019

@daniell_ka chod s tym behom uz niekam 🤣🤣🤣 cize ked prejdem na bicykli 10-15 km, alebo odkorculujem 10 km, tak nemam kondicku, lebo nebeham? Ked zvladnem celodennú turu do kopcov, tak to nic neznamena, lebo nebeham? A tie tvohe ozbrojené zlozky fakt vyzeraju 😃 väčšina rozkysnuta, mlandrava a leniva

daniell_ka
23. jún 2019

@evittam Kancelárska krysa nepodáva prvú pomoc a neuteká po ľudí.

daniell_ka
23. jún 2019

@beky1813 Nespomínala si túru ani bajk.Máš kondičku ja len tvrdím, že najlepší je beh na celé telo.Vrchnú aj spodnú časť končatín.Čo ste odfarbené či čo, že toto neviete pochopiť? Že je to najlepšie cvičenie zo všetkých a tiež ten beh nemusím?!

Milá @evittam ja len dúfam, že tvoje dieťa nebude potrebovať pomoc.Pretože tie duté hlavy možno raz tvojmu decku zachránia život tak ako ja minule keď stačilo pár sekúnd a 4ročné dievčatko mohlo byť už mŕtve.A od takých ako si ty som nepočula ani posraté ďakujem!!!!! Od nezodpovedných rodičov!!! Takže si dávaj pozor na jazyk pretože sa môže stať, že tá dutá hlava bude presne tá ktorá rozhodne o živote tvojho decka alebo o tebe.Dobre:) ? Prajem ti pekný deň a buď rada, že sú tu ľudia ktorý svoju prácu robia so srdcom vybrali si ju dobrovoľne, zachraňujú vás bezmozgové telesá a nejde im o peniaze.Ako fakt dehonestovať prácu ľudí ktorý niekedy obetujú vlastné životy je viac než egoistické.

beky1813
23. jún 2019

@daniell_ka ty tvrdis, ze jedine na kondicku je beh. Ja som pisala, ze sa hýbem, cvicim a to nemusi byt len posilka. Ja mam cele telo zapojene, nic sa neboj. Len to robim tym, co ma bavi, nie nutit sa do niečoho, co ma nebavi, ako ty.
Si dosť hnusna a protivna, možno keby si robila to, co ta bavi, tak by si vela veci pochopila

daniell_ka
23. jún 2019

@0silvia0 To je niečo úplne iné.Ony si to zapríčinili samé.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka Mna toto naozaj nezaujima. A ako vies ze by ma dal dole 70rocny dedko?! Sa pozname? Tak si chod svoje nervy vybijat na tvojom skvelom mužovi. Lebo ako smesa dočítali nie je nad teba a tvojho muza co sa sportovania a kondicky týka. Ostatné tu len piseme co chceme, nic vlastne o tom nevieme a aj v bazene len vystrajame a to len preto lebo nebehame. Este raz-pekny den.😉

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka Takže 70rocny dedko odbehne bez problémov ale zeny v najlepšom veku nie? Lebo sme na MK? A nie v ozbrojenych zložkách? 😀😀😀😀 Žena bavíš ma cim ďalej tym viac. Dakujem.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka Tak v prvom rade ja nemam ziadne "decko" a uz vôbec nie som nezodpovedna. Takze si dávaj veľký pozor na to co komu pises. Ja som s tebou husi nepasla. Okrem ineho nepisem o zachranaroch. Ty si dávaj pozor na jazyk, dobre?! Nikde som si ta nedovolila urazit. Takže sa pozri do zrkadla ked budes nabudúce niekomu pisat ci je odfarbena alebo bezmozgove teleso.

evittam
23. jún 2019

@daniell_ka To že ty stretavas samých nezodpovednych rodičov co ti nevedia poďakovať za to ja nemozem a neznamena ze som taka ista. Ty si kto?! Ze si dovolis napísať slusnemu cloveku, ktorého nepoznas nieco podobne?! Si dnes este nebola behať ze si sa este nevyventilovala?! Ti tvoja nesmierna inteligencia uz presahuje?

daniell_ka
23. jún 2019

@beky1813 Ja to robím preto, pretože nič iné mi nepomôže tak ako beh.A to mi už povedalo niekoľko ľudí.Cvičenie je pre mňa len bonus Beh neznášam pretože sa mi nechce pretože musím niečo obetovať.Ale hneď ako skončím sa cítim super.Ja netvrdím, že iné veci kondičku nebudujú ale v každej jednej literatúre sa píše o behu a nie preto aká je to zábava.Nič čo je v živote jednoduché nie je dobré.A to som si ja nevymyslela.Všetko čo ma bolí ma posúva ďalej Si myslíte, že môjmu chlapovy sa chce plávať každé ráno o 6? Nechce... ale má to rád takže sa prekoná potom vidí výsledky a vie, že to malo zmysel.Ja nehovorím, že ste tlusté, škaredé a nič nerobíte to absolútne nie.Dokonca ani netvrdím, že ste neschopné lebo nebeháte.Veď keď to nemáte až tak v láske tak to nerobte.Ale nenabadajte ľudí na to, že nemajú behať kvôli kolenám.Tak nezdvíhajte váhy lebo si vykĺbite rameno ako môj známy.Neplávajte lebo je možnosť, že dostanete kŕč.Nie som hnusná len vždy tieto niky na modrom koňovy musia mať pravdu všemocnú sú to top matky roka a najlepšie ženy sveta.Nikto nemusí behať ale je to najlepšia vec pokiaľ chce mať človek všetko na kope.3 v jednom.Sú ženy ktoré nerobia absolútne nič a sú krásne... či zdravé to neviem ale postavu majú dobrú.Lenže takéto ženy neplačú na koňovy ktoré si vedia poradiť samé.Taká žena nepotrebuje radu lebo vie čo má robiť, čo chce robiť alebo čo jej pomáha.Ale žena ktorá doteraz len jedla a odrazu chce schudnúť musí makať a nie si vyberať čo ju baví.Môže... ale potom to pôjde pomaly.Si myslíte, že moju 29 ročnú 120 kilovú tetu to nadchýnalo? Nie... vedela, že musí zmeniť stravu a začať sa hýbať najviac ako len vie.Jej túžba bola schudnúť čo najrýchlejšie.Určite tiež nebehala s úsmevom na tvári ale snažila sa.Trápila sa a výsledok? Slim šaty.Máloktorá žena pôjde s takou váhou do fitka.Za prvé pri trénerovy sa pásu nevyhne a ešte na ňu každý bude ukazovať prstom.Tak si zvolila túto cestu.Teraz si už môže vyberať čo chce robiť ale vtedy musela zatnúť zuby.Nesledovali ste tie premeny ako ľudia plakali, chceli skončiť! Si myslíte, že oni robili to čo chceli? Nie... robili to čo museli a kým to nevyskúšali nemihli povedať neviem, nevládzem, nemôžem.Ženy ktoré tu majú po 58 kíl nemajú ani nadváhu môžu robiť čo chcú ja len naozaj píšem, že 15min behu len prospeje raz to týždňa a uvidia tu zmenu hneď na začiatku.Rýchle a účinné.Milé ženy ja sa s vami nemienim hádať ani naťahovať.Ja som len chcela poradiť kedže sa tomu venujem a rýchlo som na sebe zbadala zmeny a tiež som jedna z tých ktorú to nejak neláka ale prekonám sa a potom sa už cítim dobre.Keby som mala pozerať na to čo ma baví tak som non stop buď vo vode alebo v posteli a prežieram sa do nemoty.Ale toto nechcem.Viem, že pre krásu sa občas trpí.Keby všetko bolo také jednoduché tak každý z nás by bol športovec.Je to len o tom kto má aké hranice a ja si vždy pôjdem až po moje limity.Neviem, nemôžem, nechce sa mi ja nepoznám.
Ukončime prosím túto debatu ja končím.Nemyslím, že vy ženy ste tlusté ktoré sa hýbete alebo, že máte veľký zadok.Ja osobne pochválim aj veľkú ženu a niektoré sú naozaj krásne.Ide o to čo so ženy vyžaruje Ak chcem schudnúť schudnem ak nie tak nie.Ja som len chcela poradiť rýchli a účinný spôsob ktorý je dobrý na všetko.Či budete behať alebo nie je vaša vec a nikto vás do toho nenúti.Každý nech si nájde svoj spôsob cvičenia ja vás o ničom nepresvidčam.Vychádzam len z faktov, že áno beh je aspekt ktorý toho ovplyvňuje veľa.Ja som si to nevymyslela.Bajk je super, túra je super všetko čo robíte je dobré ale nie pre človeka ktorý potrebuje rapídne schudnúť... toto sú už len také lakocinky na udržiavanie alebo chudnutie z menšej nádvahy akú som mala ja.Popravde beh je pre ľudí ktorý chcú naozaj rýchlo schudnúť a chcú a chcú a chcú.Keď vy už len potrebujete zhodiť nejakých 5 kg stačí vám hocičo iné to je samozrejmosť.Ja ako žena by som spravila čokoľvek aj si vytpela len aby to rýchlo šlo preč.Neviem ako ostatné.Mne sa chudnúť nechce rok.Takže aby som to uzavrela chcela som len poradiť vy ste sa do mňa pustili čo splietam za voloviny keby ste to vyskúšali zistili by ste, že to volovina nie je.Vy máte radšej pohodlnosť ale to neznamená, že teraz je beh zlý pre ľudí ktorým by to pomohlo.Vy to už milé ženy nepotrebuje kedže chodíte na turistiku atď a z toho máte kardio.Diskusia bola vytvorená autorkou ktorá je na tom pravdepodobne veľmi zle a čím skôr začne tým lepšie preňu.Je len na človeku čo je pre to ochotný spraviť.Prajem vám pekný deň.

ktochytavzite
23. jún 2019

@sense odchodis v praci 10km?to je nic moc.