icon

Zlepšuje opätovné nasadenie Sertralinu príznaky úzkosti?

keira13
29. sep 2025

Ahoj prosim vas je tu niektora ktora po case znovu nasadila lieky ja konkretne sertralin .. ze mam zacat po stvrtkach davat uz ododnes lebo sa mi vratili silne uzkosti a panicke ataky plus nonstop chvenie
Ako vam zacali zaberat pri znovu uzivani ? Dakujem za skusenosti

cyneric
29. sep 2025

Ja som mala úplne v poriadku nábeh oproti tomu keď som ho začínala brať; druhý krát aj bez nevoľnosti a rýchlejšie som si zvykla. Ale samozrejme, každý je iný. 😇

keira13
autor
29. sep 2025
@cyneric

Ja som mala úplne v poriadku nábeh oproti tomu keď som ho začínala brať; druhý krát aj bez nevoľnosti a rýchlejšie som si zvykla. Ale samozrejme, každý je iný. 😇

@cyneric ahoj a aky si mala odstup ked si prestala braz a znovu zacala brat ? A davala si si ho len sertralin alebo aj nieco na upokojenie ?🙂 a zabral aj na druhy raz ? Ci zvysovali davku dakujem 🩷

cyneric
29. sep 2025
@keira13

@cyneric ahoj a aky si mala odstup ked si prestala braz a znovu zacala brat ? A davala si si ho len sertralin alebo aj nieco na upokojenie ?🙂 a zabral aj na druhy raz ? Ci zvysovali davku dakujem 🩷

@keira13 ja som brala aj teraz beriem iba setralín ale v zníženej dávke, jednu tabletku po 100mg. Prestala som na 4, takmer 5 mesiacov. Nástup som mala týždeň, zabrala rýchlo a za pár týždňov som sa vrátila do bežného chodu. A okrem toho som mala občas bylinkové čaje na “flegmatizmus”, Valerián po kvapkách večer. Nič svetoborné. ☺️

keira13
autor
29. sep 2025
@cyneric

@keira13 ja som brala aj teraz beriem iba setralín ale v zníženej dávke, jednu tabletku po 100mg. Prestala som na 4, takmer 5 mesiacov. Nástup som mala týždeň, zabrala rýchlo a za pár týždňov som sa vrátila do bežného chodu. A okrem toho som mala občas bylinkové čaje na “flegmatizmus”, Valerián po kvapkách večer. Nič svetoborné. ☺️

@cyneric a ha tak to si mala rychlo ucinok ja som tak cca2r bez a dneska som zacala po stvrtkach uzivala som 50-100mg tak som zvedava ako zaberie umna ci budu aj vedlajsie ucinky.

keira13
autor
29. sep 2025
@cyneric

@cyneric a ty mas na co sertralin ? Uzost panika depresie ? Ci nieco ine ? Dakujem 🩷🩷

cyneric
29. sep 2025
@keira13

@cyneric a ty mas na co sertralin ? Uzost panika depresie ? Ci nieco ine ? Dakujem 🩷🩷

@keira13 Na depresiu. 🥹👌

keira13
autor
29. sep 2025
@cyneric

@keira13 Na depresiu. 🥹👌

@cyneric dakujeem ti za odpoved 🩷🩷

anonym_62a397
20. okt 2025

@keira13 ahojte, ja som dnes zacala znova brat sertralin po 2 rokoch, mam brat polku z 50mg tablety, dnes som strasne unavena, mali ste aj vy taku brutal unavu?

keira13
autor
23. okt 2025
@anonym_62a397

@keira13 ahojte, ja som dnes zacala znova brat sertralin po 2 rokoch, mam brat polku z 50mg tablety, dnes som strasne unavena, mali ste aj vy taku brutal unavu?

@anonym_62a397 ahoj ano tak prve 2-3 tyzdne som bola taka unavenejsia ale rychlo som nabehla a bolo mi dobre na ako u prvy krat nasadenia aj ja som po dvoch rokoch nasadzala lieky a je to super uz behom tyzdna dvoch sa mi polepsilo 🙂