Zlomená ruka - lakeť, operačne zdrôtovaný

sonickasonka
18. mar 2017

Ahojte, nenasla som mozno som si len nevsimla takuto temu tak pisem novy prispevok..Viete mi prosim poradit? Dcerka si 8.3. Zlomila ruku v lakti na druhy den rano ju operovali museli jej to zdrotovat.. 16 sme bi na stichoch pozeral jej to doktor, tieklo jej to ale povedal ok a vlastne nic viac.. Iba ze v sobotu dnes vecer mozeme dat dole ortezu umyt rucku prelepit a nazad do ortezy.. Len sme si vsimli ze cez tu jednu ranku kde mala stich ma dierku a je jej tam vidiet drot priblizne za rovno pokožky..Nemáte stym prosim niekto skusenost???? Poradit? Termin dalsej operacie mame na 11.4.

janickadr
19. mar 2017

Napis do skupiny Zdravotnici na MK, mohli by ti tam vediet poradit...

sonickasonka
autor
19. mar 2017

@janickadr Vies mi prosim poradit ako nakdem skupinku? Moc sa tu nevyznam budem velmi vdacna.. Dakujem..

loginexistuje
19. mar 2017

@sonickasonka mam s tým skusenost u syna ... jemu ale ten drot pretcal von cca 1 cm (mal v lakti viacero drotov potahanych) jemu to pri kontrole odcvikli hned a operaciu s vybratim mal az po dvoch mesiacoch .. ale to zavisi asi aj od stavu a podla rtg co mu robili .. potom sme mali rehabky v nemocke

janci05
19. mar 2017

@sonickasonka
Skupinu nájdeš tak, že si klikneš hore na záložku "Skupiny a Blogy" a potom si na ľavej strane klikni "Zoznam skupín". Tam nájdeš Zdravotníctvo a na nej Zdravotníci na MK.

Ale bude to tak, ako píše loginexistuje. Aj moja mama mala to isté. Najprv riadne zdrôtovali a potom vyberali.

sonickasonka
autor
19. mar 2017

@loginexistuje dakujem.. Nakoniec sme sli na kramare a vyberali jej ho zaziva von,pretoze sa pohol a zacal cestovat pomedzi kostami..A ostatne mame naplanovane ze poju operacne v aprili..Dakujem babulky za rady...

martinka1209
11. apr 2019

Môžem k tejto téme otázočku? môj malý má tiež drôt no vyberať mu ho majú až 21.5. skôr nemaju na kramaroch voľný termín keďže sme pre chorobu museli zrušiť pôvodný. Chodia vaše detičky ked už nemaju ortézu ale maju ešte drôt do škôlky? Pýtam sa lebo môj malý je od februára kedy sa mu to stalo doma nechcú ho v škôlke že si to nezoberú na zodpovednosť.