icon

Zlomenina členku

emkaemkam
20. jan 2017

Dobrý deň prajem chcem sa opýtať ma niekto skúsenosti zo zlomením členkom som 14 dní po operácii členka mám sadru ale strašne sa bojím že keď mi ju dajú dolu budem krivat mam ročného synčeka nerada by som krivala už teras mam toho doste že sa nemôžem ani postaviť musí mi pomáhať mama. Neviete mi povedať ako dlho budem mať tu sadru ako dlho sa to bude hojit a čo bude nasledovať ? Nejaké rehabilitácie neviem presné čo my tam dávali asi nejake šruby to sa potom vybera ? Prosim poraďte mi niekto kto stim ma skúsenosti budem vas zato strašne vďačná lebo už fakt neviem čo si mam myslieť ďakujem za prečítanie 🙂

Strana
z4
jandemeter
20. júl 2022

Ja mam tenis zlomenú

natafe
21. júl 2022

@bambambulka ahoooj,pozeram ze som na tom podobne ako Ty😊ja este mam dilemu a bojim sa vybrat tie sruby kedze bola korona stale ich tam mam ale clenok je zhrubnuty pobolieva tak sa asi objednam a mozno sa to zlepsi ako sa hovori nadej zomiera posledna😉chcela som sa opytat ty sruby v nohe mas nemas?dakujem za info a prajem pekny slnecny den😊

kvietocka33
6. aug 2022

@natafe mama vo štvrtok spadla na záhrade a zlomila si členok. Doktor jej vravel že tak škaredo, že jej budú naprávať. No poslali ju domov s tým, že zajtra má ísť na príjem, že jej budú dávať asi sruby. Ako dlho ste boli v nemocnici?

natafe
7. aug 2022

@kvietocka33 ahoj,ja som bola asi 10 dni,museli ma 2x po sebe operovat,mne sa uplne otocila noha mala som zlomeninu vnutorneho a vonkajsieho clenka😞3 mesiace sadra(nemohla som dostupovat)potom mi vybrali malu srubku a nasledovali rehabilitacie, bola som 5 pesiacov PN po roku som mala vyberat sruby ale prisla korona a stale ich mam,,,tak skore uzdravenie prajem

kvietocka33
7. aug 2022

@natafe juuuj, tak to ste mali riadne zlomené 😟😟😟

Strana
z4