Zmena gynekológa - Koch v Bratislave alebo MUDr. Milly

milaninka
2. júl 2015

Ahojte kocky, som zufala, pravdepodobne zmenim svojho sucasneho gynekologha a neviem sa rozhodnut kam pojdem... zvazujem zariadenie Koch v BA - riesia tam normalnu gynekologiu (prehliadky atd..) ze ano? Neviem ci je nejaky rozdiel medzi Palisadami a tu v ruzinove.....lebo ako pozeram su tam aj tam.... Dalej co som citala na nete Dr. Milly, fakt neviem.,... ale naozaj musim odist o dsucasneho, lebo ma katastrofalnu sestricku a uz to nezvladam.... Viete mi niekto poradit? Mate skusenosti? Moc dakujem 🙂

milaninka
autor
2. júl 2015

este zvazujem aj Dr. Kotek co tam unho bol ...

klincek
2. júl 2015

@milaninka Millyho som raz zazila a teda na mna posobil vselijako, len nie dobre..ma take zvlastne vystupovanie, citila som sa pri nom neprijemne. Ako lekara ho ale posudit neviem (neriesili sme nic podstatne).

milaninka
autor
2. júl 2015

no toho osm uz aj zavrhla zas ked citam na nete :( takze zatial riesim koch, ale som z toho uplne ze v keli....

klincek
2. júl 2015

@milaninka do kochu chodi kamoska, 120 eur rocny poplatok a ked potrebujes nieco riesit, vzdy ta nejaky lekar vezme, kedze ordinuju viaceri naraz. ona si pochvaluje. ale su aj zeny, ktorym prave to striedanie lekarov vadi.

milaninka
autor
2. júl 2015

@klincek no uvidim... v podstate mi zatial ide iba o tir klasicke rocne prehliadky :( len ten poplatok :D ale zase asi to stoji za to

klincek
2. júl 2015

@milaninka pisem ti IP..

enia74
2. júl 2015

ja chodim k Žačkovi, robil kedysi s Millym ale odišiel od neho. Po tom čo sa osamostatnil, jeho chovanie a pristup k pacientkam sa zmenilo velmi pozitovne. Preto som od Millyho presla k nemu, rocny poplatok 60€ ale uz neplatis za nic. Je v Ruzinove. Robi ambulantne aj vysetrenia ktore sa bezne robia na repr.klinikach ako postkoitalny test, a pod.. Ja som k nemu zacala chodit, snazim sa otehotniet takze mozem povedat ze mi dost vychadza v ustrety, snazi sa pomoct a som spokojna.