icon

Zmena menštruácie

tramtara
12. feb 2013

Ahojte baby ... chcela by som sa opýtať, či sa to niektorej z vás stalo ? Môj prípad - pravidelnú na deň som nikdy nemala, ale posledné tri - štyri cykly (v tom termíne ako by mala) sa mi zmenila menštruácia - predtým som mala vždy prvý deň strednú, druhý deň silnú, tretí a štvrtý deň stredné a slabnúce krvácanie .... teraz sa mi začalo robiť to, že tri, štyri dni pred MS mám len tzv. špinenie (kvapka krvi na intímke za celý deň) no a potom mám 1 deň také silnejšie krvácanie a potom už ďalšie dva, tri dni len zase to špinenie (ak sa to dá tak nazvať tá kvapka krvi ktorú poriadne ani na tampóne nevidno) .... a v tomto období som začala mať aj citlivé bradavky (čo som tiež doteraz nikdy nemávala ) ... budúci týždeň idem ku gynekologičke, len ma zaujíma, či máte s takouto nejakou zmenou skúsenosti ( či sa to stáva, alebo vám zistili nejaký zdravotný problém) ??? ďakujem za každú odpoveď 🙂

vonicka
12. feb 2013

Mne sa tiez podobne pomenil cyklus, predtym hned velmi silne krvacanie, teraz najprv den spinenie a potom to zacne. A pred otehotnenim nastala este taka zmena, ze kazdy druhy cyklus mi zacal o takych 5 dni neskor, takze som v podstate ten dany cyklus ani nevedela kedy mam ovulaciu. Tiez by ma zaujimalo preco sa taketo zmeny deju.

tramtara
autor
13. feb 2013

ja ešte deti nemám ... asi starnem - aj tá MS lenivie - inak si to vysvetliť neviem 🙂))