icon

Zmenšenie pŕs

4ocka
1. jún 2012

Ahojte maminy.

Dnes som bola na preventivke u mojho dr./pre dospelych,nie gynda 🙂/ a dr. Spomenul zmensenie prs. Pred tehu som mala velkost D, teraz mam F,obtazuje ma to,nemam rada ake su velke,ani pradlo nekupim pekne,neznasam ked sa zohnem tak to nie je tak ako ma byt,a cena podprseniek,katastrofa..a chrbat? Ani nehovorim.. :'( dr. Vravel ze mal dve pacientky po zmennseni,no prsia im znova dorastli :'( len to bola taka rychla debata ,ze neviem ci po dalsom porode,alebo aj bez porodu.. Pytal sa ake prsia ma mama...proste,mame velke prsia v rodine..starka,mama,ja..neviem si predstavit mat toto cely zivot pred sebou,som este trochu pribrata,takze prsia to tak nejako vykrivaju,ze som taka..no akurat,len ak by som schudla,tak to uz bude kattastrofalne..poradte,je tu niekto po zmenseni? A co ak by som znovu otehu,chcem dieta este tak o 10 rokov,mozno menej...alebo..proste,ake mate skusenosti? Dakujem velmi pekne

Strana
z4
l3m
29. sep 2017

@desire1971 minuly rok a bolo mi povedane, ze odvolanie je zbytocne.

l3m
29. sep 2017

@franzziska nie povedali mi, ze je to zbytocne

desire1971
2. okt 2017

@l3m @franyyiska ja mám zasa info z plastiky v BB, že na 2. alebo 3. -tie odvolanie zvyknú operáciu schváliť. Takže sa pokúsim urobiť maximum. Tak isto som hovorila s revíznym lekárom v BB, ktorý mi povedal že sa treba odvolať a nenechať to len tak, keď je tam indikácia od ortopéda a má to vplyv na zhoršovanie môjho zdravoného stavu.

nyusika
2. okt 2017

@l3m
ja som ubazovala nad zmensenim cez poistovnu, ale zamietla som to.
nerisknem to, ze sa dostanem k nejakemu "masiarovi"a budem mat skarede, zjazvene prsia.

morec
20. apr 2018

Taktiež som si to celkom zisťovala či by som si nemohla nechať prsia zmenšiť cez poisťovňu, ale keď ťa to na živote neohrozuje, alebo z toho nemáš napríklad psychickú újmu tak to proste nejde no… Ale zase si nemyslím že by si musela ísť k nejakému zlému doktorovi len preto aby si to mala lacnejšie. Mne se napríklad páčilo že som si mohla vziať plastiku pŕs v Yes Visage na splátky, takže som mohla ísť na kliniku ktorá sa mi páčila a k doktorovi akému som chcela, a prišlo mi to taktiež fajn,riešiť plastiku pomocou splátok, keď už to cez poisťovňu nešlo.

vcelkova
7. sep 2018

ahojte...chcela by som aj napisat moje skusenosti so zmensenim prsnikov... mala som velkost 80H a dlho dlho som sa rozhodovala nad zmensenim az prisiel ten spravny cas... som 3 mesiace po operacii... bola son na klinike aesthetika u pana dr. cervena... lepsie rozhodnutie som nemohla spravit.. mam nadherne prsia... neviem sa na ne vinadivat.. jazvy su minimalne... tak som sa bala ale jedine co lutujem ze som nesla do toho skor... kliniku odporucam su tam uzasni ludia vsetci citila som sa tam vyborne... tiez som rozmyslala nad operaciou cez poisťovňu ale nakoniec som sa rozhodla ist k panu dr. cervenovi a nelutujem..je lepsie ked si mozete vybrat aj kliniku aj lekara ako keby sa na vas mali nejaki medici učiť... este operacia bola bez komplikacii.. bolesti som nemala ziadne... vsetko sa hrasne zahojilo a ja si uz uzivam moje krasne zmensene a vyformovane prsia...

iva2015
3. okt 2018

@zuzimia dobrý deň prosím kde vám robili zmenšenie prsníkov a áko to bolo bola to veľká bolesť potom ďakujem za odpoveď

sonka1981
6. nov 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ja sa chystam na zvačšenie prsnikov a počitam s tym, že bolest bude dost velká, takže taka ista bude asi aj po zmenšeni. Premyšlam, že si na to kupim pumpičku od bolesti. SKusim sa o tom poradit s dr a uvidím čo mi doporuči

Strana
z4