icon

Zmenšenie vagíny po pôrode

laskavocka
1. sep 2014

Chcela by som sa opytat a uvitat vsetky dobre rady ale aj skusenosti,co sa tyka zmensenia vaginy po porode.Rada by som chcela uzivat pohlavny styl tak ako predtym s mojim partnerom,aby som bola aj ja spokojna a aj on.Operacia stoji okolo 1000-2000 eur,tak by ma potesili neake tie rady,ktora so zien uz tuto operaciu absolvovala,ci uz su jej skusenosti pozitivne alebo negativn. kazdy nazor ma zaujma.

Strana
z2
daniela1983
1. sep 2014

@laskavocka to mal porod taky devastacny ucinok. ufff to som nevedela, ze to moze mat take nasledky aby niekto zvazoval operaciu

buffinko
2. sep 2014

@laskavocka skúšala si Kegelove cviky na posilnenie panvového dna? sú na ne dobré odozvy, mohli by Ti pomôcť.

saurian
2. sep 2014

@laskavocka
neviem ako dlho mas po porode - lebo aj ja som citila, resp. skor necitila ze uz to nie je ako predtym, ale zhruba za 3/4 roka sa to vyrazne zlepsilo, a ked som zacala cvicit tak do dalsieho 1/2 roka to bolo a je prakticky ako predtym. co sa tyka samotnej operacie, to ti neviem poradit, ale spokojnost v pohlavnom zivote je v partnerstve urcite dolezita 😉

barborazilina
2. sep 2014

@laskavocka mozno to bude zniet sibnute ale skus venusine gulicky su skvele na posilnovanie svalov v posve ... to ze maju aj "vedlajsie ucinky" podla mna neuskodi ... len si ich vloz a normalne chod a snaz sa ich udrzat aby nevypadli tym tie svaly urcite posilnis ...

laskavocka
autor
2. sep 2014

@buffinko
Tak diky to vyskusam.Myslim ,ze je to uplne normalna vec ,ze uvazujem nad operaciou.Chcem jednoducho skvalitnit svoj sexualny zivot a budem sa citit sebavedomejsie.Uvazujem ,ze pojdem do Prahy na konzultaciu k MUDR. Krizkovi,on take to operacie vykonava.Uplne ma to nahnevalo,ked mi zdravotna sestra nastrihla posvu,pritom sa ma na to ani nepytala a teraz musim cvakat za plasticku operaciu.Nechapem preco ma nastrihli,ze vraj bolo dieta prilis velke.V zahranici je to dokonca trestne,ked to v nemocnici urobia.Som nahnavena,lebo nechcem aby moja posva sluzila ako slahac.

laskavocka
autor
2. sep 2014

@saurian
No co ti mam na to povedat,po porode ju mam roztiahnutu a velku,tak musim ist na tu operaciu ,najrychlejsia moznost a tie kegelove cviky vyskusam.

ammellia
3. sep 2014

@laskavocka ja by som skusila tie gulicky na zaciatok. Vedia vraj velmi pomoct. Operacia predsa len nesie iste rizika.

buffinko
3. sep 2014

@laskavocka , na tom, že chceš lepší sexuálny život nie je absolútne nič nenormálne. len ja by som napr. najprv skúsila cvičiť a až potom riešila operačne, ak by cvičenie nepomohlo dostatočne. je to lacnejší a šetrnejší spôsob, aj keď nie rýchlejší. v každom prípade držím palce, nech sa tvoj problém vyrieši k tvojej spokojnosti...

laskavocka
autor
3. sep 2014

@ammellia
Dobre ale kolko percent zo 100 ti tie gulicky pomohli?

filipal
3. sep 2014

@laskavocka po par rokoch, ani nebudes vediet, ze si rodila. uplne sa ti svalstvo stiahne.
ako dlho si po porode?

ammellia
3. sep 2014

@laskavocka ja som este nerodila, ale radila mi to kamoska PA.

laskavocka
autor
3. sep 2014

@ammellia
@filipal
Super tak si bezim kupit tie gulicky,ze som sa to nespytala uz skor.Ale pomoze to ked ma uz nastrihli?

ammellia
3. sep 2014

@laskavocka malo by. Funguje to tak, ze sa snazis udrzat gulicky vnutri, cize zatinas svaly a tym ich posilnujes.Su aj rozne velkosti, mozno budes na zaciatok potrebovat vacsie.
Drzim palce a daj potom vediet!

horana
3. sep 2014

Vagina isto nie je zmensena, skor moze byt chvilu povolena - roztiahnuta cize vacsia, ale to sa zlepsi, resp. vrati do povodneho stavu ak sa bude cvicit. Elasticita posvy aj vekom povoluje, takze cvicenie (zatinanie a uvolnovanie zvieracov v oblasti posvy ci uz same o sebe alebo s gulickami alebo svaly na posinenie pavnoveho dna ako takeho je kazdopadne dobre pre kazd jednu zenu aj preventivne)
Co moze byt jedine uzsie je posevny vchod ak ho nastrihli a zasili nauzsie. To neviem ci sa da cvicenim napravit a tam prave sa mi javi ze nejaka jednoduchsia operacia, kde to opat nastrihnu a lepsie zosiju (kamoske tak robili odflaknute sitie po nastrihu na sukromnej klinike a pomohlo). Ale toto vsetko sa tyka posevneho vchodu ako takeho. Vagina pochybujem ze sa da nejak zoperovat.

laskavocka
autor
3. sep 2014

@horana
no ale mala som jednu taku kamaratku co nikdy nerodila a jej priatel mi prezradil,ze ju ma velmi velku,takze si pripadal ako sľahač,takze fakt chuderka,ani nemusela rodit a takato tragedia 😎

diusik
3. sep 2014

ja nechcem byt zase za zlu,ale toto cele mi pride ako vymyslene,sorry @laskavocka ale smeje sa fakt,mimochodom,nenastrihava sa posva,ako taka...

masinka
3. sep 2014

@laskavocka hm, za tragediu by som skor povazovala vztah s chlapom, ktory taketo intimnosti rozprava mojim kamaratkam 😖
(a mozno sa tak citil nie preto, ze ona ma siroku, ale on ho ma tenkeho.... treba si najst primeranu partnerku /partnera a vsetko bude OK. )
Samozrejme ked je to pobabrane po porode, to uz je o inom - ale tiez by som na tvojom mieste radsej zacala skor s cvicenim - ani operacia tvoj problem nevyriesi nejako super rychlo - potom sa to bude musiet zahojit a ktovie, ci ti to nedobabru este viac.... a ak chces mat este dalsie deti, tak aby si nemusela pod noz potom este raz....

Inac ten prvy prispevcok si napisala tak dvojzmyselne - nie je z toho uplne jasne, ci ju mas po porode zmensenu (teda zle ta zasili), alebo si ju chces dat zmensit lebo si vytahana....

laskavocka
autor
9. okt 2014

@masinka
Tak uz som si tie venusine gulocky kupila ,tie najkvalitnejsie zo silikonu,ruzovej farby stali asi 24 eur,uz ich pouzivam 6 tyzdnov a badam zmeny,len pri menstruacii ich vynechavam z hygienickeho hladiska.Mne predavacka poradila nosit ich pol hodinu denne aspon po dobu 6 tyzdnov,vraj to staci,ale ja ich pre istotu budem nosit dlhsie.

romanovic
25. okt 2014

@laskavocka ty potrebujes uplne, ale uuuplne iny druh operacie... 😉

nufanek
25. okt 2014

@laskavocka isla som ti tiez odporucit gulicky, ale citam, ze uz ich pouzivas. Ja som s nimi tiez spokojna, nosievam ich 3 h denne, tak som precitala v navode 🙂 takze kludne dlhsie

katkalubkova
25. okt 2014

zlata sekcia ? !

andrejkam
25. okt 2014

neviem čo si mám o tejto téme myslieť 😖

david1991
25. okt 2014

@laskavocka A nie si ty nahodou nejaky chlap s plnymi gulami ? 😀

katarina1984
25. okt 2014

@david1991 no teda 😀

laskavocka
autor
26. okt 2014

@andrejkam
Sak baby robte nieco so svojimi vaginami po porode,to chcete aby vasi chlapi sa na Vas v krcme pred kamaratmi stazovali ze ich mate roztrhane a roztiahnute po porode?Uz sa spamatajte,potom preco maju chlapi mlade milenky.!

maslenka47
26. okt 2014

@laskavocka nuz, niektore su evidentne vaginami od hlavy az po paty. Ale to asi operovat nejde :D

adri266
26. okt 2014

@laskavocka mila moja, to nie je problem v Tvojej velkej vagine, ale v mikroskopickom penise Tvojho partnera!!! On by mal ist na operaciu, nie Ty 😝 😝 😝

laskavocka
autor
20. dec 2014

@buffinko
@ammellia
@horana
Baby tak uz som z tych venusinych gulocok presedlala na tie kegelove cviky ,pravidelne cvicim 2 mesiace a vysledky su velmi dobre.Tie venusine gulicky mi sposobovali hypersexualitu a stale som myslela na sex.Tak som ich vysadila chvalabohu.

ammellia
20. dec 2014

@laskavocka dik za info, princip je v podstate ten isty.

tinka323
7. jan 2015

@laskavocka pockáaaaaaj, dnes si mi pisala, ze sa nikdy nevydas, ze si slobodna a pidla vsetkeho ti malu vsetci zavidiet.ach boze, zakomplexovanost ci ako to nazvat, uz chapem preco si pisala o krutej realite. Ty mas ale problemy.ak by ta muz milival, neriesis tu kraviny.

Strana
z2