icon

Zmenšenie vagíny po pôrode

laskavocka
1. sep 2014

Chcela by som sa opytat a uvitat vsetky dobre rady ale aj skusenosti,co sa tyka zmensenia vaginy po porode.Rada by som chcela uzivat pohlavny styl tak ako predtym s mojim partnerom,aby som bola aj ja spokojna a aj on.Operacia stoji okolo 1000-2000 eur,tak by ma potesili neake tie rady,ktora so zien uz tuto operaciu absolvovala,ci uz su jej skusenosti pozitivne alebo negativn. kazdy nazor ma zaujma.

Strana
z2
sensen12
20. jún 2016

@laskavocka ahoj, čítam si fora, foto, názory, videa, a zisťujem po celom nete, že to x žien trápi ako vyzerajú tam dole po porode, tie, čo sa hrajú na hrdinky, vravia, že to neriešia a nakoniec idú na plastiky a zacvakajú si to, robila som si prieskum po nete na forach s chlapmi, ktorí mi povedali, tak 50 na 50, že niektorým to nevadí, že to tam majú dole vyťahané a kadečo im visí, že vau, že jak to ide nu a také narážky a boli aj takí, že sú z toho zhrození a dokonca aj takí, že mi rovno napísali, že on klame svojej žene, že jej vždy povie, aké to má vau a ona je celá happy, ale že on jej pravdu a svoj názor nikdy nepovie. No takže som z toho urobila záver, že po prvé, každá žena chce byť krásna, jak hore, tak dole, potom po druhé sú chlapi totálne neúprimní, česť výnimkám, ale tých je málo a po tretie sú ženy, ktorým je úplne jedno ako vyzerajú, či majú nadváhu, či im chlap zahýba, vôbec to neriešia a žijú si a majú to na háku. Ja ale chcem vedieť pravdu a to úplnú čistú ničím nezakrytú

motovidlo83
27. apr 2020

@laskavocka ahoj..ako to nakoniec dopadlo? Pomohli tie cviky, alebo bola nutna operacia?

Strana
z2