Zmenšenie vagíny po pôrode
1. sep 2014
Chcela by som sa opytat a uvitat vsetky dobre rady ale aj skusenosti,co sa tyka zmensenia vaginy po porode.Rada by som chcela uzivat pohlavny styl tak ako predtym s mojim partnerom,aby som bola aj ja spokojna a aj on.Operacia stoji okolo 1000-2000 eur,tak by ma potesili neake tie rady,ktora so zien uz tuto operaciu absolvovala,ci uz su jej skusenosti pozitivne alebo negativn. kazdy nazor ma zaujma.
Predošlá
Strana
z2
@laskavocka ahoj..ako to nakoniec dopadlo? Pomohli tie cviky, alebo bola nutna operacia?
Predošlá
Strana
z2

@laskavocka ahoj, čítam si fora, foto, názory, videa, a zisťujem po celom nete, že to x žien trápi ako vyzerajú tam dole po porode, tie, čo sa hrajú na hrdinky, vravia, že to neriešia a nakoniec idú na plastiky a zacvakajú si to, robila som si prieskum po nete na forach s chlapmi, ktorí mi povedali, tak 50 na 50, že niektorým to nevadí, že to tam majú dole vyťahané a kadečo im visí, že vau, že jak to ide nu a také narážky a boli aj takí, že sú z toho zhrození a dokonca aj takí, že mi rovno napísali, že on klame svojej žene, že jej vždy povie, aké to má vau a ona je celá happy, ale že on jej pravdu a svoj názor nikdy nepovie. No takže som z toho urobila záver, že po prvé, každá žena chce byť krásna, jak hore, tak dole, potom po druhé sú chlapi totálne neúprimní, česť výnimkám, ale tých je málo a po tretie sú ženy, ktorým je úplne jedno ako vyzerajú, či majú nadváhu, či im chlap zahýba, vôbec to neriešia a žijú si a majú to na háku. Ja ale chcem vedieť pravdu a to úplnú čistú ničím nezakrytú