icon

Znamienko na hlave

matulik212
28. júl 2018

Ahojte mate niektora znamenia na hlave? Ja mam dva vypukle vadi mi to pri cesani a umyvani vlasov teraz cakam babo ale urcite chcem si ich dat odtsranit lebo su kazdym rokom vecsie . Aj ked mam vecsi strach ako pred porodom😂🤷🏼‍♀️

Strana
z2
ivuska027
25. nov 2020

@ivi1808 nie, len som si šetrne umyvala hlavu, teda manžel mi umyval 😍

ivuska027
25. nov 2020

@poopsie odstranenie laserom nie je vhodné vo všetkých prípadoch. Lekár rozhodne, čo je vhodné 🙂 Ja som bola len v súkromných klinikach.

ivi1808
25. nov 2020

@ivuska027 presne ako hovoris, ja som bola tiez na klinike a hovoril ze laserom malicke znamienka len odstranuju ked tak. A ze nikdy sa neda uz urobit histologia aj ked niektori drvpovedia ze sa da aj po odstraneni laserom

poopsie
25. nov 2020

@ivuska027 ja som bola tiež a v pohode mi ho odstránil.. Ty si odborník, keď ma ideš poučovat?

ivuska027
25. nov 2020

@poopsie čo???? 🤨 Veď píšem, že lekar rozhodne. Taká rada, že treba vyhľadať laserové pracovisko je úplne jalová. Našťastie tu máme lekárov, ktorí vedia čo a ako majú robiť a rozhodnú o vhodnosti zvoleného postupu.

poopsie
25. nov 2020

@ivuska027 moj doktor vie spraviť aj chirurgický zákrok takže tvoja rada je jalová... Ak jej to nebudú chcieť spraviť laserom tak pôjde inde.. Za to nemusí ísť ku chirugickému šulikantovi, ktorý jej spraví dieru fo hlavy a manžel jej potom bude zmyvat krv z vlasov 👍 fakt super zážitok čo jej dodá odvahy

ivuska027
25. nov 2020

@poopsie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pekný večer 🤭😂😂😂

poopsie
25. nov 2020

@ivuska027 to je jediné čo vieš? 👏

lenkarat
19. dec 2021

@poopsie nie je dobre laserom...musí to ísť na histologiu...a keď odstraňujú laserom tak je spálené a nejde to na hist.

poopsie
19. dec 2021

@lenkarat mne išlo na histologiu, kks asi vieš viac ako ten mudr...

irina48
21. jan 2022

@ivuska027 Dobrý deň, chcem sa spýtát keď máte toľko za sebou, či Vám vyberali aj z hlavy?(prsnejšie medzi vlasmi) Mne odstraňovali v utorok jedno odtiaľ a druhé z chrbta. Stehy na chrbte akoby som ani nemala ale tych 5na hlave dosť bolí, spravila sa mi aj hrča nad ranou. Nemáte s tým prosím skúsenosti?

ivuska027
21. jan 2022

@irina48 z hlavy, presnejšie z vlasovej časti 3. Áno bolelo to viac ako inde a bolo to také nepríjemnejšie, ale po vybere stehov sa to upokojilo a bolo to ok. Ale tým, že hlava ma veľa nervovych zakončení, bolelo to trošku dlhšie.

silvia610
21. jan 2022

@irina48 na hlave som mala dosť dlho chrastu
(možno aj 3 mesiace ak si dobre pamatam a odlupovala sa len po maličkých kúskoch) a bolo to dosť citlivé aj po jej odpadnutí ale nelutujem dá da to zvládnuť

irina48
21. jan 2022

@ivuska027 ďakujem pekne za odpoveď

irina48
21. jan 2022

@silvia610 tak to ste mali teda dlhú dobu citlive, teraz je to už v poriadku?

silvia610
22. jan 2022

@irina48 mala som to aj dosť velke ak si dobre spomínam 6 štichov ak nie aj viac, dost to aj krvácalo ked mi to rezali, teraz je to už v poriadku dlhšiu dobu (vyberali mi to v máji)

dadisa
30. nov 2022

@silvia610 ak sa môžem opýtať, keď to vyberajú z oblasti kde rastú vlasy, tak tie vlasy potom dorastu? Alebo už tam nebudú rast? ďakujem

irina48
1. dec 2022

@dadisa Miesto okolo znamienka oholia, vyrezu znamienko a zasiju. Okolo jazvy vlasy dorastu, ale tak isto ako aj chlpy nerastu uz na jazve, tak nedorastu vlasy.

silvia610
1. dec 2022

@dadisa popravde som si to nejako neodsledovala ale ako už pani irina písala okolo jazvy dorastajú aj chlpy ale na jazve už nie

Strana
z2