icon

Znižovanie dávky antidepresív - vedľajšie účinky

11. apr 2025

Dobrý deň, postupne v malých dávkach znižujem antidepresíva. Mali ste niekto také stavy, že vám príde akoby na odpadnutie? Len zrazu divný pocit a čierno pred očami. Neviem či to môže byt z toho alebo sa jedná o niečo iné?

ronie338
11. apr 2025

Lieky ak sa vysadzaju tak po porade s lekárom a on určí ako a všetko s nim treba riešiť. Ja som také nemala ale môže byť. Treba zavolať lekárovi

autor
11. apr 2025

@ronie338 S lekárom je to odkonzultované, mám nastavený presný harmonogram kedy si dať nižšiu dávku. Akurat že má zrovna 2 týždne dovolenku tak sa nemám s kým poradiť.

ronie338
11. apr 2025

Musí mať zastup, toto môže byť z liekov úplne kľudne, ale aj nemusí a môže to byť niečo iné

deti95060810
11. apr 2025

aké si mala stavy keď si začínala brať ad? odpovedz si .
presne také isté môžu byť aj pri vysadzovaní .... len to netrvá dlho, mali by to byť stavy len prechodné.
zlom prichádza v jeseni, alebo až okolo 5 mesiacov po vysadení liekov. Niektorým pacientom sa znova vrátia problémy a ad sa musia nasadiť opakovane .

lija22
11. apr 2025

@deti95060810 ahoj. Zaujala ma veta - zlom prichadza v jeseni, alebo pat mesiacov po vysadeni... Mozes to trosku rozobrat, nech si rozsirim obzor