icon

Zub múdrosti

26. jún 2023

Zdravím, vedeli by ste mi odporučit kliniku na vytrhnutie zubov múdrosti v normálnej cene? Najlepšie Trnava a okolie. Ďakujem

marci77
26. jún 2023

ak budete mat vymenny listok od vasho zubara, v poliklinike Ruzinov trhaju zadarmo

alebo ylux v Bratislave - tam bola cena okolo 100eur za zub v minulosti

autor
26. jún 2023

@marci77 máte s poliklinikou v Ružinove nejakú skúsenosť? Popripade meno zubara

janulik2008
26. jún 2023

Ja som bola v KE normálne mi zubár vytiahol, platila som 30€ 🙂 síce neporadim ale držím prsty aby to dobre dopadlo 🙂

autor
26. jún 2023

@janulik2008 Ďakujem pekne

ninusa221
26. jún 2023

Ja som bola teraz v zv aj mi ho šil a platila som 40€ ale to je môj zubár ktorí už neberie nových..

marci77
26. jún 2023

co sa tyka toho Ruzinova nemam zatial skusenost, tiez to budem musiet riesit, tak nieco som si o tom uz surfovala
v Ruzinove to vraj funguje tak, ze si sadnete a cakate .....neviem, ci sa da ist k niekomu konkretnemu, su tam vraj aj operacne saly, ak by bolo treba chirurgicky
a teda ako jedno z mala stredisk, kde je to zadarmo

ale ak je klasicky vyrasteny zub, tak vam ho vytrhne aj vas zubar
muzovi tak trhali spodne, uplne v pohode to bolo

pukina
26. jún 2023

neviem co je pre teba normalna suma. ale ja urcite neodporucam zubnu "pohotovost" v business centre. 200€ a ani mi nevedel pan renomovany zubar poriadne pichnut anestetikum, modrinu som na sanke mala taku ze sa ma pytali kto ma zbil..
druhy zub som si davala trhat u andela v hc, ale tam sa tie ceny pohybuju cca rovnako, no pristup uplne iny, trhanie bolo uplne bezbolestne. pripadne v tt vip family - vipzubar.sk

lucia0211
26. jún 2023

Tam nie je jeden zubár..je tam na prízemí viac ambulancii a tam ráno odovzdáš výmenný lístok a keď ťa pozrú,tak buď sa rozhodnú že ti ho vytrhnú hneď alebo ťa objednajú ( keď to treba operačne)...ja som tak tam bola pred 10 rokmi ..