Zubár zanedbal vyplnenie koreňového kanálika?
Ahojte, stalo sa niekomu že vám zubár nevyplnil korenovy kanalik? Dnes som bola na rtg a nová zubárka zistila že mi predošlá zubárka vôbec nevyplnila pri čistení mŕtveho zubu zubný kanalik. Len ho prečistili a uzavrela Nová mi dala termín až o mesiac 🥹 vraj keď neboli nerobí problém tak postaci tento termín
@zuz0110 tak to máme rovnako mne vyčistila nezaplnila a uzavrela plombou a dva roky sa zub neozval našťastie 😀 tak vidím že nemusím zbytočne stresovať
moja byvala zubarka mi povedala, ze nevie najst jeden kanalik, ale, ze nevadi, ze vyplni len ktore vie najst, wtf? jeden neprecisteny a nevyplneny a zlyha cele osetrenie, kazdy zub, ktory mi robila je problem, odisla som
No lebo nie všetci zubári majú rtg mne tak robil starší zubár ale ten zub vydržal tusim aj 5 rokov kým sa ozval. Mala som kanálik vyplnený len z časti. Noo ale ako som bola na dentálnej cosik mi tam podrazdilo a začal bolieť. A doteraz si pamätám ze asi 10x mi robili rtg toho 1 zuba pri zakroku.

Ano. Ja som tak presla k novej zubarke, este pred 10-12 rokmi. Robila mi vstupny rtg a moja mrtva 6ka nebola vyplnena. Ja si pamatam, ze tie kanaliky stary zubar cistil, ale vtedy som netusila, ze to treba zaplnit. Takze som to mala nevyplnene kludne niekolko rokov a nic tomu zubu nebolo. Ona mi to samozrejme zaplnila, ale tiez s terminom o x mesiacov.