icon

Zubári na Ukrajine

sasha77
7. dec 2022

Prosím Vás, má niekto reálnu skúsenosť /sused/sesternica/kolega/hocikto so zubnou klinikou ESTETDENT v Užhorode?
Písala som im ohľadom zubných koruniek, zakaždým však volajú z iných čísel a že vedia poriešiť aj odvoz z hranice na kliniku a naspäť. Budem vďačná za každú informáciu, či s nimi má niekto skúsenosť.
Ďakujem 🙂

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
dreamss
Odpoveď bola odstránená
petulda333
7. dec 2022

Pripnem sa

petulda333
7. dec 2022
malinoismum
7. dec 2022
sasha77
autor
7. dec 2022

@dreamss tak dosť veľký ak samozrejme treba robiť viac zubov.. pomaly raz toľko ako tu

bubko0
14. feb 2023

Ahoj. Chcem sa opýtať, či ma niektorá skúsenosti s ukrajinskou stomatologickou ambulanciou ESTETDENT. Oplatí sa to finančne? Sú profesionálni? Poprípade či by ste mi vedeli odporučiť niekoho iného. Ďakujem

zuzanapag
17. jan 2025

Estetdent je vyborna klinika. Mam velmi dobre skúsenosti. Ja si tam riešim korunky, otec komplet rekonštrukciu chrupu. A ano riešia aj dovoz z pesieho prechodu do uzhorodu, taktoez zabezpečujú ubytovanie.

pieksamaki
17. jan 2025

@zuzanapag a komunikujete v angličtine? Alebo ? Nenasla som cennik

sasha77
autor
17. jan 2025

@zuzanapag to je tá klinika Denisa Malyara ? Čo viem tak tam pracuje jeho sestra a ešte jeden mladý zubár ale keď ste tam boli, máte info z prvej ruky či tak fungujú ??

zuzanapag
19. jan 2025

@pieksamaki komunikujeme v slovenčine. O coho konkretne ceny mate zaujem? 30. Januára tam odem viem Vam zistit

zuzanapag
19. jan 2025

@sasha77 ano klinika p. Maliara. Su tam traja zubári. A p. Maliar sa stara o chod kliniky, zabezpečuje dopravu z hraníc, stravu, ubytovanie.

pieksamaki
19. jan 2025

@zuzanapag môžem napísať súkromnú správu?
Chcela by som asi 8 koruniek, 2 náhrady.....

zuzanapag
23. jan 2025

Jasne napiste

ancusiik
6. sep 2025
@zuzanapag

@pieksamaki komunikujeme v slovenčine. O coho konkretne ceny mate zaujem? 30. Januára tam odem viem Vam zistit

@zuzanapag mozem aj ja?